Orbán: Amíg a cigányok bíznak Farkas Flóriánban, a Fidesz miért ne tenné?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 06., 17:10
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Végtelen a miniszterelnök cinizmusa.

„Az elmúlt évek azt mutatják, hogy sok eredményt sikerült elérnünk közösen" – mondta ma Orbán Viktor az atv.hu kérdésére. A portál Farkas Flóriánról kérdezte a miniszterelnököt, konkrétan arról, hogy „miért kötött a Fidesz nevében Kövér László választási szövetséget Farkas Flóriánnal a 2018-as választásokra annak ellenére is, hogy Farkast és az Országos Roma Önkormányzatot (ORÖ) büntetőügyek gyanúja lengi körül: a sajtóhírek szerint közokirat-hamisítás, költségvetési csalás, hivatali visszaélés”.

Erre Orbán Viktor nagyvonalúan csak annyit mondott, hogy amíg a Lungo Drom megválasztja Farkas Flóriánt elnöknek, addig a Fidesz és ő is bízik benne. Arra sem reagált érdemben, hogy nem zavarja-e, hogy az ORÖ Farkas vezetésével 1,6 milliárdot tüntetett el. A miniszterelnök ezt is a romákra kente: „A cigány közösség maga eldönti, mit gondol erről, mi pedig elfogadjuk az ő véleményüket. A Lungo Drommal való együttműködést sikeresnek ítélem és folytatandó.”

Orbán Viktor végtelen cinizmusa kitűnően megjelenik az alábbi vállvonogatásban: eltűnik x milliárdnyi közpénz? Tudjuk is, ki tette? Felelősségre is lehetne vonni? Ja, de nem kellene, mert a mi szemünk előtt történt? Meg mi is ezt csináljuk? Akkor mondjuk azt, hogy mi tehetetlenek vagyunk, amíg a cigányok (tetszőlegesen behelyettesíthető akárki mással is) ezt szeretnék, a mi kezünk meg van kötve. Jó terv, aki elhiszi, hogy Brüsszelt meg kell állítani, a menekültek pedig tömegével megerőszakolják a nőinket, az majd ezt is jól benyeli, aki meg nem, az már rég nem érdekli Orbánt.

Hogy is zavarná és hogy is ne folytatná, hiszen az együttműködés olyannyira sikeres és gyümölcsöző, hogy bőven jut belőle az együttműködő felek mindegyikének. A hogyanról ebben a cikkben írtunk részletesen.

Egyik romanapról a másikra

A települési roma önkormányzatok nem tudnak érdekérvényesítő munkát végezni, az országos meg mással van elfoglalva. A roma képviselet rendszere megbukott, ami pedig megmaradt belőle, azt haszonélvezői Magyarország legelesettebb polgárainak a kifosztására használják fel. Hogyan jutottunk idáig?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jún. 06., 17:10
kommentek
0
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk