Orbán szégyenkezik a szexista rigmusok miatt

  • 2014. szeptember 15.

Villámnarancs

Nem, nem a saját produkciójával van baja.

Orbán Viktor állítólag szomorú.

Sőt dühös, valamint aggódik. Az történt ugyanis, hogy az ELTE egyik gólyatáborában történt nemi erőszak miatt kipattant botrány után elővették az ELTE jogi karának nem hivatalos indulóját, amely egyrészt rém ciki, másrészt szép magyar trágárságokkal és undorító szexista szólamokkal van tele.

Jogászok vagyunk mi fasza gyerekek
Tőlünk származnak a zabigyerekek
Nő és pia nálunk megszokott dolog
Ez a legszebb mesterség, SÉG, SÉG, SÉG

A fenti az egyetlen nyomdaképes versszak, az egész szöveg elolvasható itt.

Az Index szerint „igen kellemetlen telefonbeszélgetése volt múlt szerdán a reggeli órákban Mezey Barnának, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) rektorának. Letelefonáltak neki a kormányból.” A rejtélyes telefonáló azt közölte a telefonban, hogy „Orbán Viktor ki van akadva. Talán még a kormányülésen is szóba hozza az ÁJK-s dal ügyét. Felháborító, hogy közpénzből ilyen programokat szerveznek a gólyáknak, érvelt a telefonáló, ráadásul az ilyen dalok súlyosan csorbítják az intézmény hírnevét. Márpedig az ELTE ÁJK helyzete különleges, hiszen ez a miniszterelnök alma matere.”

Önmagában is épp elég baj, hogy azóta a magyar tudományosság fellegvára azért remeg, kapkod és teper, hogy a miniszterelnök érzékeny lelke megnyugodjon, de a történet külön szépsége, hogy Orbán Viktor maga is élen jár a prosztó szexista dalok ittas előadásában.

Ezt onnan tudjuk, hogy büszkén ki is rakta a Facebookra, ahogy a sok kislányt meghágó huszárok vitézi tetteit énekli meg vigyorogva.

Csak remélni tudjuk, hogy azok a részeg gólyák, akik a fenti rigmusokat skandálták, másnap, józanul és egyedül kicsit elszégyellik magukat. Vagy ha nem is rögtön, de majd amikor megjön az eszük, pár év múlva.

Bár tudjuk, valaki örökre így marad.

Igen kellemetlen telefonbeszélgetése volt múlt szerdán a reggeli órákban Mezey Barnának, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) rektorának.  Letelefonáltak neki a kormányból.azt közölték a telefonban, hogy Orbán Viktor ki van akadva. Talán még a kormányülésen is szóba hozza az ÁJK-s dal ügyét.  Felháborító, hogy közpénzből ilyen programokat szerveznek a gólyáknak, érvelt a telefonáló, ráadásul az ilyen dalok súlyosan csorbítják az intézmény hírnevét. Márpedig az ELTE ÁJK helyzete különleges, hiszen ez a miniszterelnök alma matere.

Figyelmébe ajánljuk