Orbán Viktor maga a megbecstelenített nemzet a Fidesz ezúttal kicsit túlnyaló szóvivője szerint
fortepan_66320.jpg
1978 március 15-i ünnepség a Múzeumkertben.

Orbán Viktor maga a megbecstelenített nemzet a Fidesz ezúttal kicsit túlnyaló szóvivője szerint

  • narancs.hu
  • 2017. március 14.

Villámnarancs

Hangoskodnak, sértegetik, Soros meg csenget.

Kifakadt a Fidesz szóvivője, Halász János, mert nagyon fáj neki, hogy egy ideje rendszeresen megjelenik az ünneplők között egy rendbontó csoport, Juhász Péter és társai, akik a szép ünnepség alatt fütyülnek, hangoskodnak, sértegetik az ünneplőket, és

ezzel magát a nemzeti ünnepet gyalázzák.

„Ők és más, külföldről pénzelt szervezetek minden alkalmat megragadnak arra, hogy a magyar kormányt támadják” – mondta még Halász, sőt azt is hozzátette, hogy március 15. mindig is a magyar nemzet egyik legszebb ünnepe volt, amikor mindenki kokárdát tűzött, hogy a szabadságot, a függetlenséget és nemzeti hőseinket ünnepelje.

false

 

Fotó: Fortepan

„Ez az ünnep elválaszthatatlan része a magyar nemzeti hagyományoknak és a nemzeti gondolkodásnak, minden magyarnak ugyanazt jelenti” – mondta.

Abba most ne menjünk bele, hogy

hogy is volt ez Kádár idején,

milyenek is voltak akkor az ún. központi megemlékezések. Hát, pont olyanok, mint amit most Juhászék szét akarnak fütyülni. Rendőrökkel védett, válogatott közönség előtt zajló protokollesemények. Úgyhogy jobb lenne, ha Halász kis mondókájába nem keverné bele a magyar nemzetet. Juhászék Orbánt és a rendszerét akarják kifütyülni. Az meg legyen Halász problémája, hogy neki hivatalból muszáj egyenlőségjelet tennie a nemzet és Orbán Viktor közé.

Figyelmébe ajánljuk