Senator Rogán elkapta Amerika frakkját – Megint megmondjuk, hogy ki kit követ

  • narancs.hu
  • 2014. november 10.

Villámnarancs

„Azt gondolom, hogy azt mindannyiunknak ki kell mondani: Magyarország nem Guantánamo”

– szögezte le Rogán Antal, hozzátéve: „itt nem lehet senkit vádolni bizonyítékok nélkül. Az amerikai ügyvivő ma nem bizonyult szavahihető embernek, mert nem tudta tartani korábbi állításait. Itt van az ideje annak, hogy az Amerikai Egyesült Államok olyan nagykövetet küldjön Magyarországra egy ideiglenes ügyvivő helyett, aki kellő súllyal, kellő megalapozottsággal tudja képviselni Magyarországon az USA érdekeit” – idézi a Fidesz.hu Rogán Antal mai parlamenti felszólamlását.

false

 

Fotó: Bruzák Noémi/MTI

Ez az, csak keményen, mint a Pasa parkban! E tökös kiállás azonban eszünkbe juttatja az előző ilyen esetet. Emlékeznek még önök Senator Selmeczi Gabriella esetére, amikor három fideszes politikai államtitkár és 31 fideszes és kisgazda „szenátor” a Lockheed Martin (LM) cég egyik középvezetőjét ajánlotta az USA következő budapesti nagykövetének?

Nos, gyorselemzésünk szerint e mostani nekiveselkedésnek is ugyanakkora lesz a foganatja. Legfeljebb Rogán is eztán Senator Rogán néven írja alá az Amerikába írt leveleit – jaj, csak engedjék is be őket!

Figyelmébe ajánljuk