Szél Bernadett elment Brüsszelbe, mire a Fidesz úgy kérte számon, mint egy körözött bűnözőt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 09., 18:12
kommentek
18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Megint elemében van a párt.

„A Fidesz szerint Szél Bernadett, az LMP társelnöke és a párt miniszterelnök-jelöltje olyan biztosokkal is találkozott Brüsszelben, akiket

Soros György megbízható szövetségeseiként tartanak számon

és Magyarországot támadták” – írja az MTI, és tévedünk, ha azt hisszük, abbamarad a sorosozás.

A kormánypárt ugyanis arra reagálva közölte sorosozós gondolatait, hogy Szél Bernadett szerdán azt mondta, egyes uniós biztosokkal történt tárgyalása után számára olyan kép rajzolódik ki, amely szerint a biztosok között sincsen egyetértés azzal kapcsolatban, hogy az uniós források visszatartása lehetséges-e vagy sem, ha jogállamiságot sért egy adott ország.

false

 

Fotó: MTI/Komka Péter

A Fidesz reagálásában felszólította Szél Bernadettet, hogy tisztázza, mit keresett a „Soros-katonáknál”. Szerintük

egyébkét az LMP társelnöke is „Soros-katona”,

mivel korábban Soros György egyik szervezeténél dolgozott. Azt is szemére vetették, hogy Vera Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozik Soros Györggyel és elismerte, az „EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. Emellett a párt szerint Jourová Magyarország büntetését követelte, és bírálta a Soros-szervezeteket érintő átláthatósági törvényt. Szél Bernadett emellett Soros György másik „szövetségesével”, Corina Cretu regionális politikáért felelős uniós biztossal is találkozott.

Oltári nagy bűnök ezek, nehéz is lesz kimásznia a slamasztikából az LMP társelnökének.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 09., 18:12
kommentek
18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  galambocskám
  2017. november 09., csütörtök 18:24
  Esetleg meg lehetne oldani hogy az Orbénák ne kapjanak pénzt az Uniótól, hanem majd a szélkormány kapjon pénzt az Uniótól.
 2. 2
  harcolj
  2017. november 09., csütörtök 18:45
  És azt nem lehetne hogy galambocskáj eszet kapjon Pocaktól (nem mintha neki lenne) és széntablettát az Uniótól, hogy ne fssn rögtön , ha Szél Bernadettről írnak.
 3. 3
  Imre2015
  2017. november 09., csütörtök 19:01
  Nem zorog a haraszt ha a Szél nem fújja !!!
 4. 4
  szegedi789
  2017. november 09., csütörtök 19:09
  1
  I. Galamb-házi Etelka Leokádia Béla már megint szélbernizmusban szenved. De ami ennél sokkal súlyosabb, hogy nem négy fal között gyakorolja.

  Orbán-kormány kapja az uniós pénzt ? És a politikai közösségünkkel mi lesz ? (Utóbbi kérdés nyilván Galamb Etelka Béla számára költői.) Úgy érzem, közlése egy csöppnyit pontosításra szorul........
 5. 5
  szegedi789
  2017. november 09., csütörtök 19:19
  Kretén szöveg, as usual. Persze, azt el kell ismerni, az uniós támogatások ( és esetleges felfüggesztésének/csökkentésének) szóbakerülése mindig érzékeny pont.

  Mert a gaz Brüsszel nélkül ( ami azért "Brüsszel", mert századvég megmérte, és még nem vagyunk annyira unióellenesek, hogy a zUnióra induljon meg politikai nyálelválasztásunk...), sajna, nem menne. Pl. egy híres vejnek.........

  És végül, emlékezzünk meg arról is, az ember még mindig képes meglepődni, hogy egy uniós országban ilyen teli pofával megy unióellenes fröcsögés (oroszbaráti politikávan meg a NATO-ellenesség !).

  Bár, lassan ez a hülye sorosozás, brüsszelezés már megszokás lesz. Már alapzaj se. UNCSI ! UNCSI! UNCSI!
 6. 6
  rworse
  2017. november 09., csütörtök 19:25
  erdőspéterkurvaanyád


  "Itt mindenki okos, hát ki érti ezt,
  a hülyeség mégis Dunát rekeszt?"
 7. 7
  tiszapolgári
  2017. november 09., csütörtök 20:00
  Brüsszeli bürokraták, Soros-katonák ezek mind!
  Ezek így hárman – a politikus Szél Bernadett, a Soros-katonák és a brüsszeli bürokraták – amolyan Kőszívű ember fiai, a három Baradlay. És a tökkelütött Rogán-minisztérium, amelyik basztatja őket, nem lehet más, mint Rideghváry Bence.
 8. 8
  reuters
  2017. november 09., csütörtök 22:12
  még jó, hogy ov résen van, hiába támadnak a soros katonák
 9. 9
  rworse
  2017. november 09., csütörtök 22:25
  Diktatúrák banánhéjai... Ugyebár többek között az m4 Sportot is azért hozták létre, hogy sokan lássák az egyperces m1 Kilián-köröket, meg a "társadalmi célú hirdetéseket". Na most a Luxemburg (korábban Andorra) elleni vereség után ugyebár közvetlenül jön a "Soros tervről" szóló "társadalmi célú hirdetés". Na ugye? Orbán december 21.-éje?
 10. 10
  Motyó
  2017. november 10., péntek 10:27
  Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy viki Soros fizetett embere és azt tette amit Soros mondott neki. Soros adott pénzt vikinek, és mondta, menjél Angliába tanulni, viki elrakta a pénzt és elment Angliába tanulni.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk