Újra ébredező Soros-csapatokat lát a tüntető pedagógusokban Orbán civilmozgalma

  • narancs.hu
  • 2016. február 13.

Villámnarancs

Negyed órával a pedagógusok tüntetése előtt ez a közleményt tudta kiadni Orbán Viktor civil légiója. Lehet, hogy a CÖF már a békemenetre gyúr?

„A tanárok több javaslata ugyanakkor burkolt béremelési követelésnek felel meg” – írják, ám szerintük ez csak a kisebbik baj, az az igazi gond, hogy „újra az a baloldal telepedik rá az oktatás ügyére, amely – amikor kormányon volt – kínos kudarcot vallott”.

A kétrészes közlemény teljes szövege itt meg itt olvasható, a legszebb rész talán ez:

„Azt gondoljuk, hogy az oktatás jövőjéről szóló párbeszéd csak akkor lehet sikeres, ha a felek ellen tudnak állni a baloldal – és az újra ébredező Soros-csapatok – feszültségkeltő kísérleteinek.”

Látva a Kossuth téren történteket, nem lennénk meglepve, ha estére Bayer, Bencsik vagy valaki más habzó szájjal már azzal jönne, hogy „támadásba lendültek a Soros-csapatok”. Talán még az is kicsúszik a száján, hogy aktuális lenne egy újabb békemenet.

Aztán nemsokára ugyanezt hallhatjuk majd Lázártól, Balogtól, Orbántól, igyekeznek majd mindent a külső erőkre, bukott baloldalra kenni. De éppen ez a vicsorgás erősítheti meg mindenkit abban, hogy vesztüket érzik. Hogy kifogytak a hazugságokból.

Figyelmébe ajánljuk