A háborús plakátok helyett most békésekkel kampányol a Fidesz

  • narancs.hu
  • 2024. május 26.

Belpol

Ezeken természetesen Orbán Viktor látható. 

Az utcákat hetek ót elárasztották a háborús plakátok, melyeken Magyar Péter, Soros György, Karácsony Gergely, valamint Gyurcsány Ferenc látható, ami miatt egyébként a Tisza Párt alelnöke feljelentést tett Orbán Viktor miniszterelnök ellen. 

A 444.hu azt írja, egy nem várt váltás érkezett a kormánypárttól: a lap munkatársa Hódmezővásárhelyen fotózta le az új, békét hirdető plakátokat, melyeken – természetesen – Orbán Viktor miniszterelnök látható. A portál emlékeztet, Orbán Viktor péntek reggeli Kossuth rádiós nyilatkozatában 59-szer mondta ki a háború szót, ami még így is elmaradt a 67-es egyéni rekordjától. 

Hódmezővásárhelyen egyébként a polgármester, Márki-Zay Péter, aki 2022-ben az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje volt, elment Orbánék gyűlésére, hogy átadjon neki egy mappát: ebben a helyiek háború elleni nyilatkozata volt. A találkozót megörökítette Márki-Zay, a felvételen az látszik, hogy Orbán Viktor elviharzik mellette, és Lázár János veszi át tőle a mappát. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk