A kormánymédia megkérdezte Farkas Flóriántól, hogy nem viselték-e meg szegényt a támadások

  • narancs.hu
  • 2017. november 9.

Belpol

Azt a kérdést tették fel, ami egy nemzetet tartott lázban.

A Híd a munka világába program csalással vádolt vezetője, Orbán Viktor romatámogatásokat felügyelő biztosa végre előbújt a sötétből, hogy a kormánypárti Demokrata olyan kérdéseket tegyen fel neki, amelyek hallatán rögtön leizzad. Nagyon fogós és nagyon kemény kérdéseket kapott a roma vezető, aki anno még

azt is eljátszotta a parlamentben, hogy telefonál, csak ne kelljen a sajtóval beszélnie.

false

 

Fotó: MTI/Mészáros János


Volt azonban egyetlen kérdés, ami a leginkább fájhatott Farkasnak, ugyanis ez olyan egyenes volt, hogy nem lehetett kibújni a válasz alól. A Demokrata újságírója nem cicózott, nem köntörfalazott, nem kerülgette a kényes témát, hanem belemondta Farkas Flórián szemébe a kérdését:

„Az elmúlt napokban keveset szerepelt a sajtóban, a nyilvánosság előtt. Megviselték a támadások?

Mától hivatalos: a Fidesz nagyra értékeli, ha valaki lop, csal és hazudik

Persze ehhez kérnek néhány szavazatot, de Farkas Flórián ezt is elintézi. Nagy biztonsági készültség mellett érkezett meg szombaton Farkas Flórián a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség szolnoki tisztújító kongresszusára, a tiszaligeti Városi Sportcsarnokba. A romaügyekért felelős miniszterelnöki biztostól nem lehetett kérdezni, a kongresszusra pedig nem engedték be csak azokat, akik rajta voltak a listán.

(via Index)

Figyelmébe ajánljuk