Dávid-csillag, „mocskos komcsi”: indul a kampány

  • narancs.hu
  • 2024. március 3.

Belpol

Lefújták Havasi Gábor budafok-tétényi plakátját.

 „A Fidesz budafok-tétényi helytartója, Karsay Ferenc azt nyilatkozta, hogy közepesen mocskos kampányra számít. Úgy tűnik, hogy el is kezdték” – írta az egyik óriásplakátjáról készített felvétel fölé a Facebookon Havasi Gábor momentumos jelölt.

A hirdetésre valaki vörös festékkel egy Dávid-csillagot fújt, valamint a „mocskos komcsi” feliratot. A képen az is látszik, hogy a plakát egy magánház falán van, és drótkerítés húzódik az utcafronton.

A Momentum pénteken jelentette be, hogy a XXII. kerületben március 21-től 24-ig előválasztást tartanak Havasi Gábor és Perlai Zoltán (DK) között. 

Az ellenzéki párt emlékeztet, öt éve nem sokon múlt a győzelem. Havasi, aki az Egészséges Budapest Program megvalósításán is dolgozott, a Momentum felmérése szerint a legnépszerűbb jelölt a polgármesteri posztra Budafok-Tétényben, és arra készül, leváltja a fideszes Karsay Ferencet.

Karsay korábban tényleg azt nyilatkozta, hogy közepesen mocskos kampányra készül. Ezt abban a reményben mondta, hogy az idei önkormányzati választásokon lesznek minden jelölt által elfogadható és betartott játékszabályok, ő legalábbis erre tesz majd javaslatot. Korábban ugyanis volt olyan párt, amely nem volt eléggé felkészült és szervezett, de a hátrányát agresszivitással próbálta pótolni. 

A címlapkép forrása ez a Facebook-oldal

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk