Eljárás indult egy férfi ellen, aki levelet küldött egy tankerületi igazgatónak

  • narancs.hu
  • 2022. december 8.

Belpol

A 24 éves férfi ellen zaklatás miatt indult eljárás, mert a tankerületi igazgató családtagjait fenyegette. 

Zaklatás miatt indított eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki fenyegető levelet küldött az egyik tankerületi igazgatónak – olvasható a Police.hu oldalon. 

A 24 éves szombathelyi férfi 2022. október 7-én küldött egy e-mailt az egyik fővárosi tankerületi központ vezetőjének munkahelyi címére. 

A levélben azt írta, hogy „Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…” „… anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka”. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az e-mail feladóját, N. Andort, akit 2022. december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi azt vallotta, hogy „kicsúszott belőle” a fenyegetés, beismerő vallomásában elmondta, nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába – jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik –, az igazgatót nem ismeri, de rá akart ijeszteni. 

A BRFK személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét „nagyon megbánó” N. Andor ellen.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.