Elmondja a zongoratanár, mivel védekezik oltás helyett

  • narancs.hu
  • 2021. december 1.

Belpol

Vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel, erős immunrendszerrel.

15 ezer pedagógus elzárkózik a koronavírus elleni védőoltás felvételétől, miközben két hét alatt megháromszorozódott a fertőzöttek száma Magyarországon – közli az ATV, amely riportban kereste a választ a tanárok elutasító magatartására.

Az összeállításban megszólal Kolonnay Zoltán, a nagykanizsai zeneiskola zongoratanára, aki azt mondja, a fizetésük jelentős részét vitaminokra, egészségvédő táplálékkiegészítőkre költik, azért, hogy erős legyen az immunrendszerük, különben pedig az orvosok is azt mondják, hogy a legjobb immunrendszer az, amelyik már átesett a fertőzésen. 

A pedagógusok 90 százaléka már beoltatta magát, a többieknek két hetük van arra, hogy fölvegyék a vakcinát, ha jövőre is tanítani szeretnének. 

Az ATV megszólaltatja a pécsi oltópont vezetőjét, Tibold Antalt. Érthetetlen – így az orvos –, hogy képzett, tájékozott emberek téves információk alapján hoznak döntést ebben az ügyben. Megismétli, hogy a járvány ellen hatékonyan csak védőoltással lehet védekezni, és akik nem veszik fel az oltást, súlyos felelőtlenséget követnek el, nem csak saját magukkal szemben, tehát nem csak a saját életüket teszik kockára, hanem a családtagjaik, barátaik életét is.

Az oltás ellen tiltakozó pedagógusok két hete Mohácson demonstráltak, most pénteken Nagykanizsán tüntetnek a kötelező oltás ellen. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk