Ez segít túllendülni a 0,99 százalékon? Nevet változtat a Jobbik-Konzervatívok

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 14.

Belpol

Az egykori neonáci párt konzervatív értékrendre alapoz.

„Újra Jobbik Magyarországért Mozgalom néven folytatjuk tovább munkánkat! – lelkendezik Adorján Béla, a párt elnöke. – A Jobbik pénteken megtartotta a 34. kongresszusát, melyen a küldöttek megszavazták a párt korábbi nevéhez való visszatérését, ezzel kifejezve azon szándékukat, hogy legfontosabb célunk, és közösségünk egyetlen kijelölt útja a nemzeti érdekképviselet. Az, hogy újra Jobbik Magyarországért Mozgalom néven folytatjuk tovább munkánkat, azt jelenti, hogy a konzervatív értékrendre alapozva, az alapvető emberi méltóság megteremtését tekintjük feladatunknak minden magyar ember számára. A Jobbik régi-új nevével szeretnénk jelezni, hogy a társadalmunkat érintő valós problémák, azok felkarolása és képviselete a legfontosabb pártunk tagsága számára. Mozgalmi jelleggel, alulról építkezve politizálunk újra, az emberekkel szövetségben, közösen megoldást keresve a problémáikra.”

Az egykori neonáci, majd kiskutyásított párt az EP-választásokon 0,99 százalékos eredményt el, de sokkal jobbra nem számíthatott. Már a választások előtt arról beszéltek a párttagok, hogy vége a dalnak. Egyelőre nyikorognak tovább.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk