Feljelentést tesz Stummer János a Schadl-ügy Rogán kabinetfőnökéhez köthető szála miatt

  • narancs.hu
  • 2023. február 17.

Belpol

Hivatali vesztegetés elfogadása miatt. 

„VALAKI-VALAMIÉRT ITT EGY AUTÓT MEGKAPOTT, de a hivatali vesztegetés elfogadásának vádja mégis kimaradt az ügyészség vádiratából a ma kezdődő Völner-Schadl-ügyben. Én most pótolom Polték figyelmetlenségét” – írja Stummer János a Facebookon. 

Mint ahogyan az pénteken kiderült, a Schadl-Völner-ügy M.V. nevű negyedrendű vádlottja, Schadl György sofőr-asszisztense-jobbkeze volt. „Volt neki egy kis notesze, ahová a fontos feladatait írta. Ebben a noteszben az olvasható, hogy Nagy Ádámot fel kell hívnia, s el kell hozzá vinnie egy autót. Nos, Rogán Antalnak történetesen van egy Nagy Ádám nevű kabinetfőnöke, a kabinetfőnök családjának pedig éppenséggel pont azon a címen van háza, ami a sofőr noteszében szerepel” – írja Stummer. 

Hozzátette, ha az ügyészség körültekintő munkát akar végezni, ls minden szálat fel akar göngyölíteni, akkor ennek a vonalnak is utánamegy, nem pedig kihagyja a vádemelésből. „Úgy tűnik, mégis ez utóbbi történt. Úgyhogy ehhez a nagy csinnadrattával beharangozott korrupciós perhez kapcsolódóan én most kisegítem a mi feledékeny ügyészségünket, és benyújtok egy feljelentést ismeretlen tettes ellen, hivatali vesztegetés elfogadása miatt” – fogalmaz a politikus. 

Magyarország történetének egyik legsúlyosabb korrupciós ügyének tárgyalása pénteken kezdődött. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk