Feljelenti a Párbeszéd a puncs.hu-t kerítés, valamint prostitúció elősegítése miatt

  • narancs.hu
  • 2017. október 21.

Belpol

Weiler Péter meg megfestheti.

A Párbeszéd Magyarországért feljelenti a sugar daddyk és sugar babyk közvetítésére szakosodott társkereső weboldalt, a puncs.hu-t – közölte Hegyesi Beáta, a párt elnökségi tagja Facebook-oldalán.

Hegyesi bejegyzése szerint a Párbeszéd a puncs.hu-t nemcsak ízléstelen, de rendkívül károsnak és törvénybe ütközőnek is tartja, ezért a pártja nevében feljelentést tesz a Fővárosi Főügyészségen ismeretlen tettes ellen kerítés, valamint prostitúció elősegítése bűncselekmények gyanúja miatt.

A PM-es politikus idézi a Btk.-t, amely szerint aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekményre megszerez, az bűntettet követ el, márpedig az oldal azáltal, hogy összekötő felületet biztosít térítés ellenében kvázi kuncsaft és prostituált között, megvalósítja a megszerzést, és többek között a prostitúció elősegítésének bűntettét is azzal, hogy ezt a cselekményt társadalmilag elfogadhatónak állítja be.

Hegyesi mindehhez hozzáteszi, hogy a portált működtető cég – a cégháló felrajzolása alapján – a tevékenységét vélhetően a Széchényi Tervhez kapcsolódó uniós forrásokból fedezi.

(hvg)

Kortárs művészek tiltakoznak Weiler Péter sugar daddy és sugar baby közvetítő oldala ellen

Kerítés vagy társkeresés folyik?

Figyelmébe ajánljuk