Gyurcsányozással intézte el a Fidesz, miért nem vitázik majd Orbán és Márki-Zay

  • narancs.hu
  • 2022. január 17.

Belpol

Hollik István szerint mindenki tudja, ki a főnök a baloldalon.

Vasárnap vitára hívta az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter Orbán Viktort. Márki-Zay azt írta a Facebook oldalán: "Az emberek, legyenek kormánypárti szavazók vagy ellenzékiek, megérdemlik, hogy meghallgathassák azt, aki a következő négy évben Magyarország miniszterelnöke kíván lenni, ezért vitára hívom Orbán Viktort".

Hétfőn Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója válaszolt Márki-Zay kihívására, aki egy mondatban elintézte az ügyet, mondván:

Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök. Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni.”

2006 óta nem volt az országgyűlési választások előtt miniszterelnök-jelölti vita. Akkor Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc állt egymással szemben. Ezt követően Orbán Viktor minden alkalommal elhárította az ezirányú kezdeményezéseket.

(Facebook/Hollik István)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Nem az a kérdés, hogy magyar-e a Nobel-díj

Szabad büszkének lenni és magyarnak nevezni a két Nobel-díjat, de közben ne felejtsük el, hogy az elmúlt tizenhárom év önkényes kormányzása nem teremtett kiszámíthatóbb körülményeket az egyetemeken. Márpedig a hosszútávú, eredményes kutatómunka feltétele a kiszámíthatóság lenne.