Juhász Péter kiakadt, mert a Momentum ellene indítja Fekete-Győr Andrást

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 02., 10:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

false

„Jól szimbolizálja a Momentum Mozgalmat, hogy az V. kerületben ellenem indítják a jövő évi választáson Fekete-Győr Andrást, a párt elnökét” - nyilatkozta  a Magyar Nemzetnek az Együtt elnöke, aki szerint Fekete-Győrék húzása azt bizonyítja, hogy a Momentum nem akar kormányváltást. „Nem gondolom, hogy engem a régi elit politikusaihoz lehetne sorolni, akiket le kell váltani” – mondta a lapnak Juhász, hozzátéve, hogy a Momentum egész politikáját jellemzi, hogy még ebben a kérdésben sem voltak hajlandók egyeztetni.

false

Minderre a Momentum úgy reagált, hogy nagyon tisztelik Juhász Péter korrupcióellenes munkásságát, melynek hatására Rogán Antal el sem indul a körzetben, de szerintük  Fekete-Győr beágyazottsága nagyobb, mert régebb óta él, tanul és dolgozik a kerületben.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 02., 10:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 10
  rworse
  2017. november 02., csütörtök 15:07
  Még az lenne az igazi truváj, ha az LMP ebben a választókerületben a Szél-Hadházy párost indítaná, a DK itt indítaná Gyurcsányt, a Párbeszéd itt indítaná Karácsonyt,a Liberálisok itt indítanák Fodort. Az MSZP pedig... izé... Nyers Rezsőt, Horn Gyulát?  "És már állt a szépséges, magával ragadó, forgatagos tánc, ott táncolt mindenki. Lee van Cleef Soltész Babával fordult, Ady Endre Koncz Zsuzsával lejtett. És ott táncoltak mind a kormos képű lakók is, faliórástul, pólyástul, mindenestül, és ott táncoltak a pántolók, mozdonyozók, delejezők, meg a szervezők is. Joó Zsuzsa toppant be hirtelen, megcsókolta Novákot jobbról-balról, hogy csak úgy csattant, és mondta, hogy: - Csakhogy itt vagy! Elintéződött! Elintéződött! Elhalasztva, elhalasztva! Akkor megy az ország, amikor akarod! Meg amikor a helyzet is úgy kívánja. De mi van veled? Reggel óta próbálom ezt elújságolni telefonon. A lakásomban voltál, nem? - Igen - mondta Novák -, ott voltam a lakásodban, csak nem vettem fel a telefont. - Azt vettem észre. - És mást? Mást… nem vettél észre, Zsuzsika? - Nem, mást nem. - Akkor jó. Nincs is azóta semmi komoly újság. De azért…, ha rám hallgatsz, mész, és keresel magadnak egy albérletet. Azzal félretolta a nőt az útjából, megkerülte a táncolókat, leült egy sarokasztalhoz. Ült és nézett. Joó Zsuzsa utána ment. - Hölgyválasz! - Gyere Novák, táncolni! - Unom ezt a tangót - mondta Novák. - Járjátok nélkülem. A nő kétségbe esett, hogy: - Béla, ne kezdd megint! Tudod te, mennyire feszélyezi az embert örömtánc közben, ha valaki csak ül, és néz! Azt hiszed, mi jókedvünkből csináljuk? Csak nem képzeled? Attól, hogy te itt ülsz, kínossá válik az egész. Elszégyelli magát az ember. Na nézd meg, hát ezt akartad? Látod, látod? Látod, mi lesz ebből megint? - és a táncolókra mutogatott, ahol valóban megváltozott a mozgásrend egy kissé. - Te Zsuzsa! Tudod te, mit mondott Mikulszky kapitány Midway mellett, mikor másodszor készült rárepülni Yamamoto vezérhajójára, és figyelmeztették, hogy ha ezt megteszi, nem marad annyi üzemanyaga, hogy visszatérjen a földre? Tudod, mit mondott a beszart navigátornak? Hogy: "Fogd be a pofád!" És szóról-szóra ezt mondom én is neked.
  Közben a teremben az volt látható, hogy egy pár oldalazva megközelíti az ajtót, és kisurran. Mások rosszullétet mímelnek. Egy estélyi ruhás nő bemászik a cserépkályhába, a WC-k ajtaját alig lehet becsukni, annyian szoronganak a kis helyiségekben, a táncparkett egyik percről a másikra kiürült.
  De Novák csak ült, és nézett. Látta, hogy a helyiség lassan elnéptelenedik, Joó Zsuzsa is hisztérikusan kirohan az utolsók között, látta, hogy a szomszéd asztalnál felegyenesedik egy civilnek öltözött, tagbaszakadt, ballonkabátos férfi, végigméri őt, aztán nagy léptekkel megindul a telefon felé. De Novák csak ült, és nézett. Ült, és nézett, és dúdolt magában:"

 2. 9
  tiszapolgári
  2017. november 02., csütörtök 14:08
  8

  Azt hiszem, én nemcsak köpök a maga véleményére, hanem szarok is.
 3. 8
  galambocskám
  2017. november 02., csütörtök 13:51
  Azt hiszem nem csak én utálom módfelett a kókler juhászt, az ellenzékben sincs nagy becsülete.

  Helyes.
 4. 7
  yoyo
  2017. november 02., csütörtök 13:35
  világos, az aláírásgyűjtés-konteóktól agyfaszt kapok. Attól lett 260 ezer aláírás, mert a momentumnak volt aláírásgyűjtő pultja és nolimpiás kitűzője? Vagy az aláírók is fideszesek voltak?
  Sikerült a fél szdsz unokáit beszervezni, hogy a fidesz javára bomlasszák az ellenzéket?
  annyi dolog megy szarul ebben az országban, miért nem elég a valóság?
 5. 6
  yoyo
  2017. november 02., csütörtök 13:31
  a dolog logikája a momentum részéről sajnálatosan hasonlatos a 2014-es lmp-éhez.

  Ha akkor attilával, ferenccel és gáborral andrás is összejár az atv-be, akkor örökre elvesztik az önálló arcukat, gondolták. Most ez a másik andrás is így van vele, nem 2018-ban akarnak győzni, hanem valamikor később, de ahhoz villantani kell, pl. egy egyéni győzelemmel, és azzal, hogy nem "gányolódnak össze" olyanokkal, akik már sokak szerint összegányolodtak.

  Egyébként tragikusnak tartom ezeket az arcoskodásokat, de ez sajnos az összes pártra érvényes. Előbb rohad el az ország teljesen, minthogy egy érdemi kompromisszumra képesek legyenek.
 6. 5
  Világos
  2017. november 02., csütörtök 13:29
  Momentum= FIDESZ Akadémia.
  Igy köszönik meg, hogy segitettek aláirásokat gyüjteni az olimpia ellen.
  Fidesz cumi. LMP kis cumi, Momentum Nagy cum A többi sötét oldal amiről
  Tiborcz már előre gondoskodott.i
 7. 4
  yoyo
  2017. november 02., csütörtök 13:21
  Amikor 85-ben a videoton egy ködös estén fogadta a psg-t, és hazai vezetésnél a meccs kezdett egyre "kilátástalanabbá" válni, a népsport tudósítója szerint az állóhelyen egy öreg drukker arról kezdte győzködni a körülötte levőket, hogy ne cigizzenek, hátha ezzel sikerül elejét venni a növekvő szmognak.

  Ez a jámbor jószándék kerekedik felül azokban, akik az ellenzési esélyeket számolgatják szorongva.
  Szó sincs róla, hogy azt gondolom, rá kell legyinteni, már úgyis mindegy, de az egyre kisebb szeletkéket próbálni összeillsztgetni a hatalmas fidesz-szeletekkel szemben sajnos csak fusztrációnövelésre lesz alkalmas.
 8. 3
  tiszapolgári
  2017. november 02., csütörtök 12:54
  „Fekete-Győr beágyazottsága nagyobb, mert régebb óta él, tanul és dolgozik a kerületben”

  Ezért többen ismerik, tehát többen fognak szavazni rá, mint Juhászra?! Ez milyen hülye duma már.
 9. 2
  KassaiSonka
  2017. november 02., csütörtök 11:33
  Semmi új. Régóta tudható, hogy Fekete-Győr csak egy Orbán-seggéből előbújt ócska kis rohadék. Ez akarja a régi elitet leváltani? OK. Kezdje magán, és akkor mindjárt kevesebb lesz egy Orbán-epigonnal.

 10. 1
  rworse
  2017. november 02., csütörtök 10:58
  Előre a Fidesz 4/5-ödéért!

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra