Karácsony az első oltása után: Torkig vagyok a Fidesz megosztó politikájával

  • narancs.hu
  • 2021. április 4.

Belpol

Azt a vakcinát kapta, ami jutott.

Április 4-én vasárnap megkapta az oltást háziorvosától Karácsony Gergely fővárosi polgármester, közölte a politikus Facebookon. 

"Pénteken hívott a háziorvosom, és ma én is megkaptam az első oltást - azzal a vakcinával, ami jutott. Egy pár percre az volt az érzésem, mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk", írta Karácsonyt, aki tehát nem közölte, melyik vakcinát kapta.

"Történetesen egy ellenzéki önkormányzat rendelőjében kaptam meg az oltást, de mivel pár percre egy normális Magyarországon éreztem magam, ennek semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam, hiszen biztosra vettem, hogy egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot", írta.

A főpolgármester így zárta posztját: "az oltás után az igazolásra várva belenéztem a hírekbe, és ott elolvastam, hogy a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők. Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk."

 

 

Neked ajánljuk