Két településen lesz ma időközi önkormányzati választás

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. november 13.

Belpol

Halálozás, illetve a képviselő-testület feloszlása miatt kell újra voksolni.

Két településen tartanak ma időközi önkormányzati választást: Nagyrédén polgármestert és képviselőket, Szekszárdon pedig önkormányzati képviselőt választanak.

A Heves megyei Nagyrédén azért kell időközi választást tartani, mert a nagyközség képviselő-testülete augusztus 24-én a feloszlásáról döntött. A választáson három független polgármester-jelölt indul, a hattagú képviselő-testületbe pedig 19, ugyancsak független jelölt szeretne bekerülni. A választói névjegyzékben 2711-en szerepelnek.

A Tolna megyei Szekszárdon a 4. számú egyéni választókerületben azért tartanak időközi választást, mert a választókerület korábbi képviselője elhunyt. A választáson három jelölt indul: egy az Éljen Szekszárd Egyesület, egy a Fidesz-KDNP és egy a Mi Hazánk Mozgalom színeiben. A választáson 2745-en vehetnek részt.

Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk