Kőbánya polgármestere is elkapta a koronavírust

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 6.

Belpol

Pénteken lebetegedett, általános gyengeséggel, erős fej- és végtagfájdalommal küszködik.

„Tegnap délután szembesültem azzal az eredménnyel, aminek elkerüléséért mindent megtettem március óta. Nyár elején tettünk két belföldi kirándulást, aztán úgy döntöttünk, hogy első a biztonság, szűkebb és tágabb környezetünk egészsége, ezért nem utaztunk el sehova. Mindig és mindent fertőtlenítettünk és fertőtlenítünk. Nem voltunk rendezvényen, se családi összejövetelen, kikapcsolódni a friss levegőre, a szabadba jártunk. Nem betegedhetünk meg, gondoltuk, hiszen kicsi Gyermekünket el kell látni, a kötelezettségeimet teljesítenem kell.

Egy »hibát« azonban mégis elkövettem. Visszatérve a hivatalba jól esett újra találkozni a kollégákkal, nem csak online, hanem szemtől szembe egyeztetni, értekezni. Az elmúlt napokban a bizalom erősebbé vált az aggodalomnál, egymás között nem vettünk maszkot, a 2 méteres távolság is sérült amikor beszálltunk közösen egy autóba. Ennek sajnos rögtön meg is lett a következménye” – írja a Facebookon D. Kovács Róbert.

 

Kőbánya polgármestere Radványi Gábor alpolgármester kontaktjaként került vizsgálatra csütörtökön reggel, azonnal, ahogy az ő fertőzöttsége kiderült. Pétekre lebetegedett, általános gyengeséggel, erős fej- és végtagfájdalommal „nyomja az ágyat”. „Megérkezett a Covid PCR vizsgálatom eredménye is, ami pozitív lett. Feleségem is mutat tüneteket, tegnap Kislányunk is nyűgösebb volt, de a bezártság is teheti. Most abban bizakodunk, hogy nem leszünk rosszabbul, hogy itthon, egymást segítve minél előbb felépülünk” – fogalmaz D. Kovács.

Figyelmébe ajánljuk