Már megint megakadályozta a Fidesz, hogy Pintér Sándort kérdezni lehessen a népjóléti bizottságban

  • narancs.hu
  • 2024. március 5.

Belpol

Nem kell nehéz témákban nyilatkoznia a belügyminiszternek.

Most sem ment el az Országgyűlés Népjóléti Bizottságába Pintér Sándor, akit a gyermekvédelmi intézményrendszer, azon belül is főként a gyermekotthonok helyzetéről szerettek volna meghallgatni a tagok – írja a hvg.hu.

Az ülés előtt a Fidesz-KDNP képviselői ugyanis módosítót nyújtottak be, majd el is fogadták, hogy n legyen meghallgatás.

Varga Zoltán szerint felháborító, ami történt, pedig szerinte vannak a kormánypártiak között is olyanok, akik nem értenek egyet „a Rogán-féle aljas, gátlástalan, hazug propagandagépezet minden szavával.”

A belügyminiszert február végén is meghallgatták volna az ügyben, de nem jelent meg. Tavaly októberben ugyanilyen módon vették le a kormánypárti képviselők javaslatára a napirendről a Belügyminisztérium tervezett tájékoztatóját a „kórházak tisztaságáról és higiéniás állapotáról”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk