Vége a nyomtatott Heti Válasznak is

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 06., 12:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nem sikerült befektetőt találni, jövő héttől csak digitálisan jelenik meg a lap.

A Heti Válasz kiadója csődeljárást kezdeményezett a tulajdonosoknál, és "a helyzet rendeződéséig" nem jelenik meg nyomtatásban, csak digitálisan lesz elérhető - jelentette be Borókai Gábor főszerkesztő "Korszakzárás a Heti Válasznál" című közleményében.

Bár Simicska Lajost tulajdonosként nem nevezi meg, egyértelműsíti, hogy a hetilap a 2015-ös G-nap után került nehéz helyzetbe, kormányzati szereplők bojkottot hirdettek ellene, és hirdetési bevételei is radikálisan csökkentek.

Simicska a Magyar Nemzethez hasonlóan a Heti Választ sem kívánja tovább finanszírozni, a kiadó munkatársai az elmúlt hónapokban befektetőket kerestek, de belföldről és végül Amerikából sem érkezett olyan érdeklődő, aki megvásárolta volna a lapot. Ezután döntöttek a csődeljárás mellett.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 06., 12:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  Dzsaszti
  2018. június 07., csütörtök 16:27
  Heti Válasz mint BALLIB - így csupa nagy betűvel - média. A hét vicce ;-D
 2. 3
  Cyrano
  2018. június 07., csütörtök 11:04
  Azért könnyeket nem fogok ejteni a HV-ért.
  Elég rendesen megdolgoztak a bukásért.
  És azért ne feledjük azt sem: Elek István állami pénzből gründolta. (Elég sokból, ha emlékem nem csal.). :(
 3. 2
  rworse
  2018. június 07., csütörtök 10:43
  Jozanesz

  Többszörösen nem vall józan észre a Heti Válasz kapcsán ballib médiát emlegetni. Gyengébbek (jozaneszek) kedvéért: ha a Heti Választ nem olvassák, az arra példa, hogy a jobblib médiát nem olvassák, tehát a jobblib médián kéne az eset kapcsán elgondolkodni, elővevén a józan észt. Ha pedig esetleg arra akarnál apellálni, hogy a habonying szélsőjobb propagandamédiát ellenben olvassák, ki kell ábrándítsalak, az olvasók jellemzően elfordulni szoktak a korábbi semleges vagy jobblib vagy ballib médiumoktól, amikor a felvásárló Orbán szélsőjobb propagandalappá alakítgatja őket. A pártunk és kormányunk által korrupt módon odairányított közpénzek tartják fenn ezeket, aminthogy korábban, szélsőjobb propagandalap korában a Heti Választ is.
  Megjegyzendő persze, hogy a szélsőjobb propagandalapokat viszonylag sokan meg is veszik, mozgalmárságból, lojalitásból, szolgalelkűségből, elkötelezettségből, az elkötelezettségük önmaguk és a külvilág felé való manifesztációja szándékával.
 4. 1
  Jozanesz
  2018. június 07., csütörtök 09:53
  El kéne gondolkodni azon, hogy miért nem olvassák az emberek a BALLIB médiát? Ettől függetlenül, a BALLIB oldalon, a Magyar Narancs nyilatkozott meg a reálisabban. Gratulálok.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Akadozik a szemétszállítás
Káosz és kosz
Radnóti András írása
Ukrajna és a magyar külpolitika
Interjúk
Gőz László, Simon Márton, Zurbó Dorottya
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

Kultúra