Orbán: Budapest után Brüsszelben is megmentjük a szabadságot

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. április 19.

Belpol

Migránsok, bűnözés, katasztrófa. Elstartolt kampány.

A brüsszeli vezetésnek mennie kell, nem érdemel még egy esélyt, Brüsszelben változás kell – jelentette ki a miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken Budapesten, a Millenárison a Fidesz és a KDNP európai parlamenti kampánynyitó rendezvényén.

Orbán Viktor azt mondta, Magyarország eredményeit ma Európa, Brüsszel felől veszély fenyegeti, a brüsszeli vezetés csődöt mondott. Európa gazdasága hanyatlik, a zöld átállás katasztrófa, az ukrán gabona tönkreteszi az európai gazdákat, özönlenek a migránsok a határokon át, a bűnözés nő, egyre több az erőszak – sorolta a problémákat.

Kiemelte, Brüsszelben változás kell, el kell foglalni Brüsszelt és kézbe kell venni a dolgokat.

„Ha ezt nem tesszük”, a magyarok súlyos árat fognak fizetni a brüsszeli vezetők alkalmatlansága és tehetetlensége miatt

– fűzte hozzá.

Orbán Viktor azt mondta, Európa ma az elnyomás és a szabadság határvonalán egyensúlyoz, és a mostani választáson eldől, merre mozdul. „Úgy tűnik, itt ránk vár a feladat, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot” – jelentette ki.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk