Orbán szerint csak Magyarországon nem lesz energiahány

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 10.

Belpol

De hogy azt ki fogja kifizetni, arról nem közölt semmit a miniszterelnök.

A Facebookon tette közzé az energiával kapcsolatos gondolatait Orbán Viktor miniszterelnök.

A poszt lényege az, hogy egész Európában energiahiány lesz, csak és kizárólag Magyarországon nem. Mint írta, ez nem egy jóslat, hanem egy ténybejelentés.

Arról a miniszterelnök nem írt semmit, hogy ez mennyibe fog kerülni a magyar állampolgároknak és a magyar gazdaság piaci szereplőinek.

Orbán a posztban kárhoztatta Európát a kialakult helyzetért, valamint harcot hirdetett „a fundamentalista zöldekkel és a geopolitikai játszmákba bonyolódó bürokratákkal” szemben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Eljön kegyelmed Ozorára?

Ozora kis község Tolna megyében, a Tamási járásban, ezerötszázan lakják. Fesztiváljáról híres, történelmileg sok egyébről. Minket ez a sok egyéb érdekelt, pontosabban a történelmi emlékezet, amikor ellátogattunk a faluba.