Orvos szakértő: Drog miatt állhatott le az őrjöngő férfi szíve

  • Narancs.hu/MTI
  • 2022. július 16.

Belpol

Pénteken a budapesti Baross utcában kirakatot tört be, késsel fenyegetőzött, megbilincselték, és közben rosszul lett.

Az igazságügyi orvos szakértő szerint a VIII. kerületben rendőri intézkedés közben pénteken meghalt férfi keringése kábítószer- vagy gyógyszer-túladagolás miatt állhatott le – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-t.

A rendőrség pénteken számolt be arról, hogy aznap nem sokkal fél egy után bejelentették, a budapesti VIII. kerületi Baross utcában egy férfi késsel a kezében őrjöng, és bevert egy kirakatot, azelőtt pedig autóval három gépkocsit összetört a VI. kerületben.

A járőrök próbálták igazoltatni a 30 éves férfit, aki láthatóan zavart volt, korábban késsel fenyegetőzött. Meg is bilincselték. Közben azonban rosszul lett. A rendőrök elkezdték az újraélesztést, amit a mentők folytattak, de már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség korábbi közleménye leszögezi, hogy az eddigi adatok szerint a járőrök intézkedése jogszerű és szakszerű volt, az igazoltatott férfi halála nem függ össze az intézkedéssel.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk