Saját mozgalmának tisztújítóján két kihívója is akadt Márki-Zay Péternek

  • narancs.hu
  • 2022. június 18.

Belpol

A Mindenki Magyarországa Mozgalom új tagjai közt többen vannak, akik régóta kritizálják a vezetést.

Szombaton tartják a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) tisztújítását. A volt miniszterelnök-jelöltön kívül Magyar György ügyvéd és Deutsch Tibor, az MMM egyik tagja is elindul az elnöki posztért – írta meg a Magyar Hang.

A lap szerint az elmúlt időszakban 120 új tagja lett a szervezetnek, de Márki-Zay úgy érvel, hogy ennek nincs köze a tisztújításhoz, egyszerűen az országgyűlési választások előtt tagfelvételi moratórium volt érvényben. Azt mondta, az új tagok közt többen vannak, akik régóta kritizálják a vezetést, és éppen azért nem akarták későbbre halasztani a felvételüket, nehogy ez növelje az elégedetlenségüket.

Márki-Zay szerint ellenfelei alapvetően kisebbségben vannak, de ügyes szervezéssel akár többségbe kerülhetnek a tisztújításon, amin szerinte az ezer fős tagságból nagyjából kétszázan fognak részt venni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk