Szalagátvágással ünnepelték a melegvizet az ELTE-n

  • narancs.hu
  • 2023. október 7.

Belpol

Több mint egy évig nem volt.

Egy évvel ezelőtt energiatakarékossági okokból leállították a központi melegvíz-szolgáltatást az ELTE épületeiben, és csak az idei őszi szemeszter kezdetével indítottak újra.

Az ELTE természettudományi kampuszában azonban csak októberben tért vissza a meleg víz, mivel a fenntartó megvárta a FŐTÁV kedvezményes árait. Azonban az átállás előtt a zártnak hitt vízrendszert hípóval mosták át, emiatt elpusztultak a laboratóriumi állatok és sok kutatási eredmény, valamint dolgozók is rosszul lettek.

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének ELTE Társadalomtudományi Kari szervezete ezután rendezett ünnepséget, hogy újra van meleg víz. A dolgozók szalagátvágással ünnepeltek.

Hétfőn és kedden két Nobel-díjnak örülhetett a hazai tudományos közösség. Szerdán pedig annak, hogy van meleg víz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk