Szijjártó hollywoodi álomtörténetként éli meg, hogy Orbán Viktor mellett dolgozhat

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 24.

Belpol

Ma kilenc éve, hogy esküt tett a külügyminiszter.

"Az álomszerű történetek csak a hollywoodi filmekben léteznek. Általában. Van néhány kivétel is" – ezzel a felütéssel kezdi Szijjártó Péter a legfrissebb Facebook-bejegyzését, melyet azzal az apropóval tett közzé, hogy ma kilenc éve volt a külügyminiszteri eskütétele.

A posztban – amit a nepszava.hu szúrt ki – Szijjártó kiemeli: az ő álma akkor fogalmazódott meg benne, amikor 1996-ban bencés gimnáziumi diákként életében először találkozhatott a polgári ellenzék összefogásán dolgozó Fidesz-elnökkel.

Az álom azóta valósággá vált, s mellette dolgozhatok

– zárja bejegyzését a külügyminiszter, aki egy, az Orbán Viktorral közös képeiből álló fotómontázst is megosztott a közösségi oldalán.

Címlapképünkön: múlt héten Szijjártó Péter egy másik hollywodi álomhelyszínen, egy sneakerboltban járt, ahol 75 ezerért vásárolt magának egy Nike Air Jordan true blue edzőcipőt.:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Vajda Mihály

  • narancs.hu

A Széchenyi-díjas magyar filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, lapunk Egotrip rovatának szerzője 88 éves volt.