Újabb momentumos ül át a DK-hoz

  • narancs.hu
  • 2022. november 29.

Belpol

Bodrozsán Alexandra rövid időn belül a második, aki úgy döntött, hogy elhagyja pártját és a DK-nál folytatja. 

„A mai napon meghoztam azt a döntést, hogy közel hat év közös munka után elbúcsúzom a Momentumtól, és tájékoztattam a párt vezetését a kilépésemről. Önkormányzati képviselőként szívügyem és hivatásom is egyben a kecskemétiek érdekeinek eredményes és hatékony képviselete. Ehhez egy olyan szövetségesre leltem, aki biztosítja a szervezeti és szakmai támogatást a további fejlődéshez, és a helyi építkezéshez. A céljaim nem változtak, továbbra is elszántan fogok küzdeni az európai értékekért, egy jobb és élhetőbb Kecskemétért, hazánkért. Ezt a munkát mától a Demokratikus Koalíció közösségében folytatom” – írja Bodrozsán Alexanda a Facebookon. 

Mint ismert, Déri Tibor, Újpest polgármestere is hasonlóan döntött pár hete, aki a Momentumból kilépve függetlenként folytatja, de a Fővárosi Közgyűlésben a DK frakciójához csatlakozott. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk