Varga Mihály olyasmit mondott, ami eltér a kormányzati üzenetektől

  • narancs.hu
  • 2021. november 4.

Belpol

A pénzügyminiszter lehetséges korlátozásokat, gazdasági kiesést emlegetett a vírus miatt.

Varga Mihály szerint korlátozásokat és gazdasági kiesést hozhat a koronavírus negyedik hulláma. A pénzügyminiszter  a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) éves konferenciájának nyitóelőadásán ragadtatta magát erre a kijelentésre - írja a Portfolió.

A lap megjegyzi, hogy Varga "azon jelzése, hogy korlátozások is lehetnek, illetve gazdasági kiesés is jöhet a koronavírus negyedik hulláma következtében, jócskán eltér az eddigi kormányzati üzenetektől, amelyek eleve azt sugallták, hogy nem várhatóak korlátozások, mert csak az oltás segít. Mivel azonban most Magyarországon terjedhet a leggyorsabban a járvány az egész világon, és meredeken romlanak a különböző egészségügyi mutatók, így érthető, hogy változik a kormányzati kommunikáció is."

A Porfolio emlékeztet arra, hogy Varga Mihály két héttel ezelőtt a Budapest Economic Forumon  a negyedik járványhullámról szólva korlátozásokról még nem tett említést.

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk