Vaszily Miklós tanácsadója lett Hajdú Péter

  • narancs.hu
  • 2022. június 27.

Belpol

Kapóra jött az új feladat, hisz' leépítés kezdődött a a Life TV-nél.

Távozik a Life TV-t is üzemeltető Media Vivantis Zrt.-től Hajdú Péter vezérigazgató, aki a TV2 Csoport elnökének, Vaszily Miklós tanácsadójaként folytatja munkáját – közölte a médiacég azután, hogy kiderült: a Life TV-nél leépítés kezdődött, ezért több celebet is elküldenek, az érintettek között van Hajdú is – írja a 444.hu.

A Media Vivantis azt is közölte, hogy Szabó Péter korábbi terjesztési igazgató veszi át a Life TV-t és Ozone TV-t üzemeltető cég irányítását operatív vezetőként. A cég. átalakítja működését: a „kedvezőtlen gazdasági környezet miatt csökkenti munkavállalóinak számát, valamint a korábbihoz képest jóval alacsonyabb programinvesztícióval alakítja ki a portfoliójába tartozó csatornák műsorstruktúráját”.

Mint ismert, Vaszily Miklós jelenleg ő a TV2 elnöke, de volt már az MTVA vezérigazgatója. Vaszily neve az Index körül is felbukkant, ő az IndaMedia csoport társtulajdonosa.

(444.hu)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk