Videóban köszönt el a szegedi Zuraburger tulajdonosa

  • narancs.hu
  • 2022. november 13.

Belpol

Vlad nem akart engedni a minőségből, inkább bezárt.

Bezárt Szeged egyik legjobb kézműves burgerese a hétvégén – tudósít a szeged365.hu.

A Vitéz utcai Zuraburger tulajdonosa, a román Vladut Banciu szakács, korábban a Baan’s Kitchenben dolgozott.

Vlad csütörtökön videóüzenetet tett közzé a Zuraburger Facebook-oldalán, arról, hogy az emelkedő nyersanyagárak miatt ő is bezárásra kényszerül. Arról beszél, kapott olyan tanácsot, hogy szerezzen be olcsóbb hozzávalókat, de így nem akarja folytatni a munkát. Azt nem tudta megmondani, hogy mi lesz ezután, de úgy köszön el, hogy találkozni szeretne még a vendégeivel.

A jó kedélyű román szakács üzletének szegedibb neve nem is lehetett volna – ezt a Szegeder írja –: a zura a tájnyelvi szleng szülötte, kemény, 'király', szép értelemben is használják.  

A szeged365 úgy számol, hogy ez már a tizenharmadik ismertebb szegedi vendéglátóhely, amely az infláció miatt időlegesen vagy végleg lehúzza a rolót.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk