Wintermantel Zsolt lehet a Fidesz-frakció vezetője a Fővárosi Közgyűlésben

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. május 9.

Belpol

Láng Zsoltot követné a poszton, aki most beül a parlamentbe, de ígéri, továbbra is segíteni fogja Budapestet.

Wintermantel Zsoltot javasolta a Fidesz budapesti választmánya a Fidesz-KDNP-frakció vezetésére a Fővárosi Közgyűlésben.

 A budapesti Fidesz hétfőn Facebook-oldalán azt írta: a 2022. évi országgyűlési választásokon parlamenti mandátumot szerzett Láng Zsolt fővárosi közgyűlési helyére a Fidesz budapesti elnöksége Dódity Gabriellát jelölte.

 A frakcióvezetői tisztség betöltésére a Fidesz budapesti választmánya egyhangúlag Wintermantel Zsoltot javasolta a frakciónak - tették hozzá.

 Láng Zsolt a Fidesz-KDNP országos listájáról mandátumot szerzett az Országgyűlésben, ezért május elsejei hatállyal lemondott fővárosi képviselői mandátumáról. A Fővárosi Közgyűlés április 27-ei ülésén még a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetőjeként arról beszélt, nem könnyű szívvel válik meg fővárosi mandátumától, de bízik benne, hogy nagyobb lehetősége lesz a fővárosért dolgozni a kormánypárti frakció tagjaként, mint fővárosi frakcióvezetőként.

Láng Zsolt kijelentette: országgyűlési képviselőként továbbra is szeretne a fővárossal foglalkozni, segíteni Budapestet, és jelezte, ha a főváros segítségre, támogatásra szorul, számíthatnak rá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk