Egy olasz ittas férfi vezette az autót, ami a körúti megállóban halálos balesetet okozott

  • narancs.hu
  • 2023. február 19.

Bűn

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. 

A rendőrség beszámolója szerint február 19-én 2 óra körül a VIII. kerületi Harminckettesek tere 1. szám előtt egy személygépkocsi a villamosmegállóba sodródott és elütött egy 23 éves nőt, aki a helyszínen az életét vesztette.

A Bors információi szerint egy 41 éves olasz állampolgárságú férfi volt a sofőr, akit a helyszínen megszondáztattak: a műszer pozitív eredményt mutatott. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megerősítette a Telexnek, hogy egy olasz férfiről van szó, és hogy az alkoholszonda szerint ittas volt. 

A rendőrség a járműforgalmat a Baross utca és a József utca közötti szakaszon a környező utcákra terelik. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Karácsony Gergely főpolgármester azonnali egyeztetést kért a rendőrfőkapitánytól. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk