Gázolás Toulouse-ban: az áldozatok diákok

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 10., 18:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Az elkövetőt letartóztatták.

Három kínai származású diák sérült meg, miután egy egyelőre ismeretlen ember nekik hajtott péntek délután Toulouse-ban, egy iskola előtt. Két diák (22 és 23 évesek) súlyos sérüléseket szenvedett, őket kórházban ápolják, a harmadik könnyebben sérült meg.

Az incidens a város Blagnac nevű külvárosi részében történt, a sofőrt a toulouse-i rendőrség elfogta, kihallgatta, az ügyet vizsgálják. Az ügyész a helyszínre látogatott, egyelőre nem találták jelét annak, hogy az akció terrortámadás lett volna. Azt viszont megállapították: a gázolás szándékos volt. Ezt maga az elkövető is elmondta, elfogásakor ellenállást nem tanúsított, az indítékai egyelőre nem ismertek.

Az elkövető nem volt ismeretlen a hatóságok előtt: a 28 éves, szintén ázsiai származású férfi kisebb, főként kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt került a rendőrség látóterébe. Sajtóértesülések szerint a gázolónak mentális problémái lehettek.

(BBC)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 10., 18:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 21
  rworse
  2017. november 11., szombat 19:00
  A grrreselyű "természetesen" a hozzászólásom beidézése által is a szokásához híven hazudik. Megint úgy tesz, mintha. De, hogy ezt milyen óvodás módon teszi, az hihetetlen, mármint az a struccpolitika, amelyről azt hiszi, hogy mi mind olyan hülyék vagyunk, hogyha úgy tesz mintha, akkor mi nem látjuk. Elég meghökkentő, hogy mennyire hülyének néz minket.
  Ha beidézi a szövegemet, attól mi azt fogjuk hinni, hogy én válaszoltam neki?! Vagy mit akarhat?! - költői a kérdés.
 2. 20
  tiszapolgári
  2017. november 11., szombat 17:39
  jav.: jóval Köln előtt
 3. 19
  tiszapolgári
  2017. november 11., szombat 17:39
  17

  A maga rémálmai nem 2015 decemberében kezdődtek, hanem már jóval Köln teleokádta a fórumot a hülyeségeivel. Arról nem beszélve, hogy a cigány és a hajléktalan témájú cikkeknél is ugyanezt csinálja.
 4. 18
  Kovacs
  2017. november 11., szombat 15:38
  16: Na igen, de rworse nem TÉGED idézett, hanem amit képviselsz.
  17: Tévedtem, ha azt hittem, hogy sokk alatt vagy. Nem voltál. (kapitulálok veled szemben)
  15-ös törölve, ebben az értelemben valószínűleg ez is, amit éppen most billentyűzök.
 5. 17
  galambocskám
  2017. november 11., szombat 15:30
  A 12-esben leírtakat meg fogom változtatni - a vice kifogására való tekintettel - mihelyst a múlt megváltozik.
  Amennyiben 2015. szilveszterén a migránsok nagy tömegei nem molesztálták Németországban és más európai országokban a befogadó országok nőnemű állampolgárait szóval mihelyst a múlt megváltozik az én véleményem is változni fog.

  Bízzál bennem, vice!
 6. 16
  galambocskám
  2017. november 11., szombat 15:23
  "rworse2017. november 10., péntek 19:47

  Azt nem tudom, mitől van, hogy a grrreselyű a magukat iszlamistáknak mondók terrorcselekményei esetében elmondogatja, hogy miért utálja az iszlámot, az egyéb mozgalmak követőiként vagy teljesen önálló passzióból terrorizálók esetében nem mondogatja el, hogy miért utálja az adott mozgalmat vagy a mozgalomnélkülieket.

  Most ezt attól függetlenül mondom, hogy az adott szándékos gázolás majd terrorcselekménynek minősíttetik-e vagy sem."
 7. 15
  Kovacs
  2017. november 11., szombat 14:46
  12,13,14,15: A korrektség kedvéért. Az egészért az én reagálásom az 1-esre a felelős. Ezúttal "galambocskám" ÁRTATLAN. (amennyiben ártatlan az, aki Kovacs megjegyzését rworsnak könyveli el)
 8. 14
  rworse
  2017. november 11., szombat 09:30
  És persze, a szokott módján hazudik a grrreselyű. Megint úgy tesz mintha. Most még úgy is tesz, mintha én válaszoltam volna neki - mondjuk, ez is rendszeres, sokszor tesz így is.

 9. 13
  tiszapolgári
  2017. november 11., szombat 08:10
  Békegalambnak mindegy, hogy rworse előtt szólal meg vagy rworse után, mindig ugyanazt a hülye panelszöveget nyomatja. Ezt, amit most leírt, már vagy százszor elsütötte.
 10. 12
  galambocskám
  2017. november 11., szombat 05:52
  Akármilyen rworse! Kitüntető figyelem a részedről hogy akkor is válaszolsz nekem ha nem szóltam semmit. Azt állítod hogy én utálom az iszlámot. Hogy nem kezelem egyformán a különféle vallások híveit és ez nem szép tőlem.
  Megígérem hogy megjavulok.
  Mihelyst pl. a mormonok nagy erőkkel támadni fogják pl. Szaúd-Arábia határát, ott kövekkel és egyéb tárgyakkal dobálják a határvédelmet, megafonba ordítanak miszerint itten majd áttörik a kerítést, majd amikor más arab országot kimentik a szaúd-arábiai pályaudvaron tartózkodó mormon hadakat akkor a befogadó országok női állampolgárait erőszakolják szakmányban, csoportosan. A szociális juttatásokat lenyúlják, a dolgozás iránt elenyésző érdeklődést mutatnak és olykor-olykor fel-fel robbantanak, el-el gázolnak, le-le lőnek, le-le kaszabolnak jónéhány vaktában kiválasztott állampolgárt a befogadó országok lakosai közül.

  Amennyiben a mormon vallás hívei hasonulnak a nemes iszlám híveihez akkor okvetlenül egy kalap alá fogom venni őket. Allahu akbar.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kultúra

még több Kultúra...

Narancs

Vélemény

még több Vélemény...