Késelés történt a hétvégén Újbudán, egy 41 éves férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki

  • narancs.hu
  • 2023. december 18.

Bűn

Az áldozatot súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Késelés történt szombaton Budapesten, a 11. kerületben. A feltételezett elkövető, egy 41 éves férfi ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki, a rendőrök jelenleg is keresik – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn hajnalban az MTI-vel.

A rendőrséghez szombaton délután érkezett bejelentés, hogy egy újbudai lakásban egy férfit megszúrtak.

Őt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték. Az ügyben a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Skócia-Magyarország 0-1, életben maradtak a továbbjutási esélyek

  • narancs.hu

Az újpesti Csoboth Kevin utolsó percben lőtt góljával győztünk. 3 ponttal a harmadik helyen zárta a csoportot a válogatott, a következő napokban dől el, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, a többi csoport végeredményétől függ. A meccsen Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte el.

Mi fán terem az ökoirodalom?

A hetvenes években felforgató versekben olvastunk olyat, amit ma a Facebook-kommentelők megfogalmaznak a klímakatasztrófáról. De mi kell ahhoz, hogy az irodalom hitelesen szóljon az ember és a természet kapcsolatáról? Csabai Máté írását vettük elő az Ásatás-sorozatban.