Lövéssel fenyegetőzött a Mi Hazánk egyik jelöltje

  • narancs.hu
  • 2024. május 29.

Bűn

Azt is megírta Láng Balázsnak, a Tisza Párt egyik támogatójának, milyen puskával likvidálná őt ingyen és bérmentve .

„Én a szívemre teszem a kezem, és őszintén mondom: te egy mocsok féreg vagy. Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve a Gepard M1 magyar fejlesztésű mesterlövész puskával, amit lehetőségem volt kipróbálni a közelmúltban… Csak egy a baj, nem szenvednél egy pillanatot sem, mert darabokra szaggatna egy szempillantás alatt” – üzente privát Facebook-oldalán Forgács Béla, a Mi Hazánk balástyai képviselőjelöltje Láng Balázsnak.

Láng öt éve Angliában él. Korábban a BBC-nél dolgozott szerkesztőként, de volt az MSZP kommunikációs igazgatója is. Ő Magyar Péter Tisza Pártjának egyik támogatója, ez volt vele a baja Forgács Bélának – írja a Blikk.

Forgács a Csongrád-Csanád megyei Balástyán indult képviselőjelöltként. Facebook-profilján az állt, hogy munkahelye a megyei rendőr-főkapitányság.  A napilap tudomása szerint fegyveres biztonsági őr volt korábban a rendőrség épületében, de ez a munkaviszony már megszűnt. 

Az ügyben büntetőeljárás indult az 59 éves férfi ellen az életveszélyes fenyegetés miatt, gyanúsítottként hallgatták ki. A Szegeder.hu idézi a történtek kapcsán a Mi Hazánkot. A párt a történtekre reagálva azt közölte, Forgács magánvéleményt fogalmazott meg, hirtelen felindulásból és meggondolatlanul írta, amit írt. Azóta visszalépett a jelöltségtől. 

 

Láng azt nyilatkozta, Magyar Péter külföldi finanszírozójának próbálja beállítani őt a kormányoldal, ami szerinte vicc. Mások is megfenyegették, azóta, hogy a Talpra Külföldön Élő Magyarok nevű Facebook-csoportjában egyes tagok Orbán Viktoron poénkodtak. 

„Ezek után a propaganda végtelenítve azt sulykolta, hogy Láng Balázs és csoportja Orbán halálát akarja, noha a valóságban éppen én voltam az, aki egy hosszú posztban a meglőtt szlovák miniszterelnök, Robert Fico felépüléséért szorítottam” – nyilatkozta Láng, aki  feljelentést tett a történtek miatt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.