Lövéssel fenyegetőzött a Mi Hazánk egyik jelöltje

  • narancs.hu
  • 2024. május 29.

Bűn

Azt is megírta Láng Balázsnak, a Tisza Párt egyik támogatójának, milyen puskával likvidálná őt ingyen és bérmentve .

„Én a szívemre teszem a kezem, és őszintén mondom: te egy mocsok féreg vagy. Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve a Gepard M1 magyar fejlesztésű mesterlövész puskával, amit lehetőségem volt kipróbálni a közelmúltban… Csak egy a baj, nem szenvednél egy pillanatot sem, mert darabokra szaggatna egy szempillantás alatt” – üzente privát Facebook-oldalán Forgács Béla, a Mi Hazánk balástyai képviselőjelöltje Láng Balázsnak.

Láng öt éve Angliában él. Korábban a BBC-nél dolgozott szerkesztőként, de volt az MSZP kommunikációs igazgatója is. Ő Magyar Péter Tisza Pártjának egyik támogatója, ez volt vele a baja Forgács Bélának – írja a Blikk.

Forgács a Csongrád-Csanád megyei Balástyán indult képviselőjelöltként. Facebook-profilján az állt, hogy munkahelye a megyei rendőr-főkapitányság.  A napilap tudomása szerint fegyveres biztonsági őr volt korábban a rendőrség épületében, de ez a munkaviszony már megszűnt. 

Az ügyben büntetőeljárás indult az 59 éves férfi ellen az életveszélyes fenyegetés miatt, gyanúsítottként hallgatták ki. A Szegeder.hu idézi a történtek kapcsán a Mi Hazánkot. A párt a történtekre reagálva azt közölte, Forgács magánvéleményt fogalmazott meg, hirtelen felindulásból és meggondolatlanul írta, amit írt. Azóta visszalépett a jelöltségtől. 

 

Láng azt nyilatkozta, Magyar Péter külföldi finanszírozójának próbálja beállítani őt a kormányoldal, ami szerinte vicc. Mások is megfenyegették, azóta, hogy a Talpra Külföldön Élő Magyarok nevű Facebook-csoportjában egyes tagok Orbán Viktoron poénkodtak. 

„Ezek után a propaganda végtelenítve azt sulykolta, hogy Láng Balázs és csoportja Orbán halálát akarja, noha a valóságban éppen én voltam az, aki egy hosszú posztban a meglőtt szlovák miniszterelnök, Robert Fico felépüléséért szorítottam” – nyilatkozta Láng, aki  feljelentést tett a történtek miatt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk