Tegnap még tagadott, ma már elnézést kér és maszatol Kerényi

publikálva
2017. nov. 07., 12:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Közleményt adott ki a zaklatással vádolt rendező.

Miután tegnap este egyik áldozata megnevezte Kerényi Miklós Gábort, és az Operettszínház azonnali hatállyal kirúgta, ismét megszólalt a rendező.

Facebook-oldalán megjelent közleményében elnézést kér, ha valakit „megbántott volna“, majd elismeri, hogy sokszor „közelítette“ azt a határt viselkedésével, ami még elfogadható.

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tisztelt Közvélemény!

A személyemmel kapcsolatban felmerült vádakra reagálva kijelentem, ha bárkit bármivel megbántottam, ezúton kérek elnézést!
Be kell, hogy valljam, sok élethelyzetben, sok megoldásban, stílusban, viselkedésben valóban közelítettem ahhoz a határhoz, ami még szerintem elfogadhatónak tekinthető. Tettem ezt a művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés, a mérhetetlen művészi szabadságvágy okán. Megalázni valakit sohase volt célom! Ha valaki ezt mégis így érzi ezúton, de személyesen is szívesen kérek tőle elnézést, bocsánatot, bár szándékom szerint mindig a művészet valamilyen típusú megjelenéséért, a különleges belső világok felszabadítására törekedtem. Előadásaimban éppen úgy, mint a hétköznapi alkalmakor. 
Bízom benne, hogy ezt minden magát sértettnek érző kollégám elfogadja!
A legnagyobb büntetés számomra az, hogy imádott színházam nyugalmának biztosítása érdekében meghoztam azt a döntést, amelyről már vasárnap tájékoztattam a nyilvánosságot!

Budapest, 2017. 11. 07.

Kerényi Miklós Gábor"

publikálva
2017. nov. 07., 12:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  yoyo
  2017. november 07., kedd 13:12
  Be kell, hogy valljam, autóvezetőként már többször megközelítettem a megengedett sebességhatárt.
 2. 2
  rworse
  2017. november 07., kedd 13:17
  Marton is átment a három szakaszon, először tagadott és perrel fenyegetőzött, utána jött a marketingnyilatkozat, miszerint elnézést, ha megsértett valakit szándékán kívül, majd végül egyértelműsödött, hogy egy szemét szexuáliszaklató. Kero most tart a második fázisnál, de gondolom, most már jönni fog a harmadik fázis is, és többen megnyilatkoznak a konkrét zaklatottak közül.
 3. 3
  rworse
  2017. november 07., kedd 13:18
  1

  Felülről?
 4. 4
  Valakicske
  2017. november 07., kedd 13:23
  https://www.facebook.com/VagoIstvan/videos/10212700292721086/?hc_location=ufi

  Érdemes meghallgatni és a kommenteket elolvasni!
 5. 5
  yoyo
  2017. november 07., kedd 13:42
  3, nem, alulról.
  De el kell ismernem, hogy "az általam még elfogadható határ" máshol húzódik, mint a KRESZ által meghatározott. Mentségemre legyen mondva, hogy vezetés közben túlságosan is magával ragad a szenvedély, repülni szeretnék, és magamhoz emelni az emberiséget. Olyan nagy bűn ez?
 6. 6
  tiszapolgári
  2017. november 07., kedd 13:51
  Amikor én magamhoz akarom ölelni az emberiséget, akkor indexelek, leparkolok, kiveszem a slusszkulcsot, kiszállok, lezárom az ajtót, nehogy az emberek ellopjanak valamit az ülésről, és csak utána ölelem meg őket.
 7. 7
  yoyo
  2017. november 07., kedd 14:41
  igen, muszáj sajnos visszafogni az elragadtatottságot, és muszáj zárni az ajtót is, nehogy aztán a tolvaj elfenekelése miatt szorulni kelljen
 8. 8
  blogtalan
  2017. november 08., szerda 08:33
  Megnéztem, a Budapesti Operettszínház egy EMMI rendelet szerint állami fenntartású, nemzeti minősítésű színházművészeti szervezet, amely intézménynek a jelenlegi igazgatója ráadásul az NKA frissen kinevezett alelnöke. A kérdés számomra az: miért nem érezte szükségét eddig a minisztérium, hogy állást foglaljon ebben az ügyben...?
 9. 9
  yoyo
  2017. november 08., szerda 11:13
  blogtalan, ha jól sejtem, ez a téma a kormány számára kifejezetten kényelmetlen. Nők pattognak, rinyálnak, holott egyszerűen nem kellett volna beszállniuk a kocsiba, vagy a seggrepacsizást is csak a szarlangyos pasikon lehet elkövetni, rendes magyar ember számára ez az egész visszataszító.
 10. 10
  húsleves
  2017. november 08., szerda 12:07
  „Nők pattognak, rinyálnak, holott egyszerűen nem kellett volna beszállniuk a kocsiba, vagy a seggrepacsizást is csak a szarlangyos pasikon lehet elkövetni, rendes magyar ember számára ez az egész visszataszító.”
  *
  Az efféle (szellemességnek, sőt vicces iróniának szánt) primitív nyegléskedés is visszataszító.

  Megfigyeltem: például az ATV-ben, de a Hír-TV-ben is (főkét Kálmán Olga műsoraiban), ha mondjuk az a téma, hogy Magyarországon gyerekek százezrei éheznek, s valaki (általában a sokszorosan galád Havas Henrik) benyög valami poénosnak szánt irdatlan baromságot, mindenki szervilisen, telepofával röhög, miközben – mondom – a műsornak az a témája, hogy éheznek a gyerekek.

  A fent idézett hozzászólás sem különb. Kiskorúak megalázásának, lelki és fizikai kínzásának ürügyén jópofiznak („seggrepacsizás”), s nyilván magukban elégedetten, szívből kacagnak („szarlangyos – oh, mily szellemes vagyok!”) a senkiházi nickek.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kultúra

még több Kultúra...

Narancs

Vélemény

még több Vélemény...