Telex: Őrizetbe vették a győri rendőrkapitányt

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 1.

Bűn

Az ügyészség „egy vidéki kapitányságvezetőt” említett a közleményében.

 

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség 2023. szeptember 1-jén őrizetbe vett egy vidéki kapitányságvezetőt – közölte pénteken 17 órakor a Központi Nyomozó Főügyészség.

A rövid sajtóközlemény szerint „a nyomozó ügyészek hivatali bűncselekmények gyanúja miatt nyomoznak, mely során helyszíni eljárási cselekményeket folytatnak és őrizetbe vettek egy rendőri vezetőt. A nyomozás érdekeire figyelemmel több információ nem adható”.

A 24.hu próbálta kideríteni, melyik kapitányról lehet szó, de a Központi Nyomozó Ügyészség ennél többet szóban sem árult el. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság pedig előbb azt válaszolta, hogy a jogszabályban megadott időn belül felel, majd azt, hogy tessék a Központi Nyomozó Főügyészséghez fordulni. 

A Telexnek két rendőri forrás is megerősítette, hogy a győri rendőrkapitányról van szó, és hivatali visszaélés gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Címlapképünk illusztráció

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk