A Fidesz rég átlépett egy határt: sorra fenyegetik azokat, akik nem értenek egyet Orbánékkal

  • narancs.hu
  • 2018. február 20.

Fekete Lyuk

Egyre csak bővül a nemzet „ellenségeinek” köre.

A kedden az országgyűlés elé kerülő Stop Soros törvénycsomag általános vitája előtt Magyarország külgazdasági és külügyminisztere sajtótájékoztatóján ismét előadta sérelmeit. Szijjártó Péternek – az MTI beszámolója szerint – egyebek közt ezek jutottak eszébe:

– aki a Stop Soros törvénycsomagot kritizálja, az a magyar kormány szuverén döntési jogosultságát kérdőjelezi meg,

– aki a magyar határvédelmi intézkedéseket kritizálja, az a magyar emberek biztonságát akarja aláásni.

Tessék bólogatni vagy kuss!

Tessék bólogatni, vagy kuss!

Fotó: MTI

Szóval, senki se merje kritizálni a kormány döntéseit, mert akkor először csak így üzennek neki, aztán ki tudja, lecsap majd rá egy Németh Szilárdnak öltözött mumus, például úgy, hogy nemzetbiztonsági kockázatnak minősíti őt úgy, mint néhány hónapja Gulyás Mártont, Schilling Árpádot és Vágó Gábort.

Ez a megbélyegzés nem idegen a Fidesztől, néhány hete Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a köztévén úgy nyilatkozott, hogy szerinte az ellenzéki pártok, vezetők veszélyt jelentenek Magyarországra. A politikus mondatából szalagcímeket varázsolt a kormányzati propagandamédia, és innen már csak egy lépés azt kimondani: aki nem szavaz a Fideszre, az is veszélyt jelent az országra.

Mint a komcsiban: a kormány kijelölte a rendszer ellenségeit. Mindjárt jöhet is a fekete autó

Nem Schilling Árpád és Gulyás Márton jelent fenyegetést erre az országra, hanem Orbánék politikája. Németh Szilárddal jobb volna a lehető legkevesebbet foglalkozni, már csak a lelki béke megőrzése végett is. Hadd mondja a hülyeségeit, legyen ő Orbán Viktor ügyeletes kifutófiúja, ha ez szíve a vágya, de amúgy maradjon minden hülyesége visszhangtalan.

 

Figyelmébe ajánljuk