A karácsony Nagy Bandó Andrást is ellágyította

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 26., 15:12
kommentek
53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ezért levélben kér bocsánatot Orbán Viktortól.

Nagy Bandó András még december 20-án volt vendége az ATV Egyenes beszéd című műsorának, ahol azt mondta: hallotta, hogy a kecskeméti kórházba szállítják Lévai Anikót, ha férje, Orbán Viktor elveri. A kijelentésből természetesen botrány kerekedett, a csatorna rögtön elhatárolódott, és az interjút gyorsan le is szedte oldaláról.

A karácsony hatására Nagy Bandó Bayer Zsoltnak címzett levelében kér elnézést a miniszterelnöktől:

„Amit elhibáztam, nem idézem ide, de kimondom: előbb említettem meg egy mástól hallott dolgot, mint helyes lett volna, és bár akkor is hezitáltam, mondjam vagy sem, kimondtam. Élő adás lévén ez így maradt. Nem az én állításom volt, amit mondtam, egy kórházi dolgozó szavait citáltam, de így is megbánthattam vele azokat, akiket érintett. Nem vagyok érzéketlen ember, azóta is bánt, ami történt, és keresem a lehetőséget, hogy ezt kifejezzem.
Karácsonyi családi együttlétünk alatt jutottam el odáig, hogy most írjak Önnek, és levelére reagálva kérjek bocsánatot a Miniszterelnöktől és Családjától.”

A teljes levél megtalálható itt:

Nagy Bandó András

NYÍLT LEVÉL BAYER ZSOLTNAK Tisztelt Bayer Úr! Elolvastam a rólam, mondjuk így: velem, az ATV-s beszélgetéssel kapcsolatos írását, és Karácsony szent este, a szeretet hírvivőjének, Jézus születésének…

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 26., 15:12
kommentek
53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  galambocskám
  2017. december 26., kedd 19:01
  Ugyan már, krumplibogaram!

  Csak a rám jellemző finom tapintattal rámutattam hogy nem köll minden baromságot rögtön elhinni ha Orbánt lehet ócsárolni vele.
 2. 2
  tiszapolgári
  2017. december 26., kedd 18:44
  Szerintem jól döntött, hogy elnézést kért, nem kell minden pletykát elhinni. Elég baj az szegény Anikónak, hogy ilyen hirtelen haragú férje van.

  1
  Nocsak, Békegalamb meg rögtön szolgálatba helyezte magát, és nekiállt lenyalogatni a viktorkáján esett foltot.

 3. 1
  galambocskám
  2017. december 26., kedd 17:40
  Azért mert valaki idiotizmusokat beszél valamelyik tévében még nem kéne népi hősnek kikiáltani.

  Ha csak egy percet is fordítunk a bandó által előadott sztorira akkor adódik a kérdés: miért kellene a miniszterelnök feleségét bármilyen sérülés miatt Kecskemétre szállítani? Hol laknak Orbánék? Tudtommal valahol a budai lankákon. Kecskemét tudtommal elég messze van.

  Az ember olvasott ugye Chandlert és innen értesüle hogy ha milliomoséknál orvost igénylő probléma adódik akkor a saját magánorvosukat hívják aki ha szükségesnek mutatkozik akkor a saját magánklinikájára szállítja a pácienst. Szó sem lehet az ország másik végén lévő közkórházról.

  Ezzel az erővel azt is mesélhette volna a népfi hogy a budai SZTK várótermében szokták volt látni az illetőt amint ottan szokott üldögélni törzsvendégként monoklival a szeme alatt.

  Mint rámutattam, a mi kutyánk kölke nem bír olyan marhaságot mondani amiért nem jár néki hozsánna.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk