A karácsony Nagy Bandó Andrást is ellágyította

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 26., 15:12
kommentek
53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ezért levélben kér bocsánatot Orbán Viktortól.

Nagy Bandó András még december 20-án volt vendége az ATV Egyenes beszéd című műsorának, ahol azt mondta: hallotta, hogy a kecskeméti kórházba szállítják Lévai Anikót, ha férje, Orbán Viktor elveri. A kijelentésből természetesen botrány kerekedett, a csatorna rögtön elhatárolódott, és az interjút gyorsan le is szedte oldaláról.

A karácsony hatására Nagy Bandó Bayer Zsoltnak címzett levelében kér elnézést a miniszterelnöktől:

„Amit elhibáztam, nem idézem ide, de kimondom: előbb említettem meg egy mástól hallott dolgot, mint helyes lett volna, és bár akkor is hezitáltam, mondjam vagy sem, kimondtam. Élő adás lévén ez így maradt. Nem az én állításom volt, amit mondtam, egy kórházi dolgozó szavait citáltam, de így is megbánthattam vele azokat, akiket érintett. Nem vagyok érzéketlen ember, azóta is bánt, ami történt, és keresem a lehetőséget, hogy ezt kifejezzem.
Karácsonyi családi együttlétünk alatt jutottam el odáig, hogy most írjak Önnek, és levelére reagálva kérjek bocsánatot a Miniszterelnöktől és Családjától.”

A teljes levél megtalálható itt:

Nagy Bandó András

NYÍLT LEVÉL BAYER ZSOLTNAK Tisztelt Bayer Úr! Elolvastam a rólam, mondjuk így: velem, az ATV-s beszélgetéssel kapcsolatos írását, és Karácsony szent este, a szeretet hírvivőjének, Jézus születésének…

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 26., 15:12
kommentek
53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  galambocskám
  2017. december 26., kedd 17:40
  Azért mert valaki idiotizmusokat beszél valamelyik tévében még nem kéne népi hősnek kikiáltani.

  Ha csak egy percet is fordítunk a bandó által előadott sztorira akkor adódik a kérdés: miért kellene a miniszterelnök feleségét bármilyen sérülés miatt Kecskemétre szállítani? Hol laknak Orbánék? Tudtommal valahol a budai lankákon. Kecskemét tudtommal elég messze van.

  Az ember olvasott ugye Chandlert és innen értesüle hogy ha milliomoséknál orvost igénylő probléma adódik akkor a saját magánorvosukat hívják aki ha szükségesnek mutatkozik akkor a saját magánklinikájára szállítja a pácienst. Szó sem lehet az ország másik végén lévő közkórházról.

  Ezzel az erővel azt is mesélhette volna a népfi hogy a budai SZTK várótermében szokták volt látni az illetőt amint ottan szokott üldögélni törzsvendégként monoklival a szeme alatt.

  Mint rámutattam, a mi kutyánk kölke nem bír olyan marhaságot mondani amiért nem jár néki hozsánna.

 2. 2
  tiszapolgári
  2017. december 26., kedd 18:44
  Szerintem jól döntött, hogy elnézést kért, nem kell minden pletykát elhinni. Elég baj az szegény Anikónak, hogy ilyen hirtelen haragú férje van.

  1
  Nocsak, Békegalamb meg rögtön szolgálatba helyezte magát, és nekiállt lenyalogatni a viktorkáján esett foltot.

 3. 3
  galambocskám
  2017. december 26., kedd 19:01
  Ugyan már, krumplibogaram!

  Csak a rám jellemző finom tapintattal rámutattam hogy nem köll minden baromságot rögtön elhinni ha Orbánt lehet ócsárolni vele.
 4. 4
  szegedi789
  2017. december 26., kedd 19:11
  Elég nagy baj az, hogy forráskritika nélkül elhiszünk bármit. Még az ezeréves faszságokat is.

  Másrészt, az még nagyobb baj, mondhatni TRAGÉDIA, hogy csak ennyire futja. "XY buzi." vagy "XY veri a feleségét..." Se a lényegi problémát nem látjuk, se ellenszerünk nincs az eddigi politikai károkozásra... Előre letéve a fegyvert...

  NBA hasznos idiótaként megcselekedte, amit megkövetelt az agybaj...

  Ettől nem megy előrébb a világ, annyi szent...
 5. 5
  szegedi789
  2017. december 26., kedd 19:46
  Ja, és még valami. Amit nem értek. Itt van ez a hőn szeretett min.elnök, akiről tudható székház ügytől, Tokajon és a terrorista gyanús Pharaon szomszédon s pénzváltós jordánokon keresztül a vej és a gázszerelő meggazdagodásának ügyéig bezárólag egy rakat olyan jellegű dolog, amiből egy is sok lenne. Főleg egy, a hőn szeretett min.elnököt nem szerető számára. Meg amúgy bármely gondolkozásra képes átlagpolgár számára.
  Oorosz külpolitikai orientáció. Kínai hitel. Napestig sorolható.

  Na és akkor NBA mivel jön ????? Na mivel...??????

  Nem értem. Nem.
 6. 6
  tiszapolgári
  2017. december 26., kedd 19:49
  Krumplibogár a maga Lázár Jánosának a micsodája.
 7. 7
  sachs
  2017. december 26., kedd 21:12
  "ha milliomoséknál orvost igénylő probléma adódik akkor a saját magánorvosukat hívják"

  Hát ez az érv nem jó, mert mint tudjuk, Orbánnak még 300 ezer forintot gyűjtenie kell, hogy kijöjjön az egymillió. Esetleg összedobhatnánk neki.
 8. 8
  Kovacs
  2017. december 26., kedd 21:24
  Valahol valami tényleg nem stimmel nálatok. Ha olyan valaki, mint Simicska kijelenti ország-világ előtt, hogy Magyarország miniszterelnöke egy "g", sőt ismétlésképpen még ecsetet is ragad, ezt megerősítendően, miért téma az, hogy az említett miniszterelnök szeret-e verekedni házilag vagy sem. Van ennek még jelentősége? Azt a "g"-t nagyon nehéz überelni.
 9. 9
  rworse
  2017. december 26., kedd 21:30
  2

  +1

  -.-.-.-.-

  Nagy Bandó szerint ottani kórházi dolgozó mondta. Lehet kitaláció. Rendőrségi nyomozást megérne - ne legyek naiv, ez nem amerikai film. A 2002-es elhíresült esetet nekem Orbán egyik akkori kormányőre mesélte el, aki az eset másnapján volt szolgálatban Orbán(ék) mellett, és az előző napon szolgálattevő, tehát az esetnél szem- és fültanú társa mesélte neki, hogy mi volt előző nap. Lehet kitaláció. Rendőrségi nyomozást megérne - ne legyek naiv, ez nem amerikai film.
  Aztán egy rendes C-típusú átvilágítást is megérne a kormányfő tevékenysége, ha már kormányfő.
 10. 10
  szegedi789
  2017. december 26., kedd 21:41
  Úgy látom, Kende doktor viktoros könyvének "szellemisége" lengi be a kommentszekciót...

  Kár. Nagy kár. 2002 óta nincs változás. NBA példát mutatott, hogy legyen továbbra is a jól belakott szemétdombon. Kicsit vicsorgunk, kicsit viktrozunk, oszt' annyi. Meg lehet nyugodni. Viktor marad. Holnap jöhet a masik pletyó. Például a "Viktor gyógykezelésre jár franc tudja hova" című. Szemétdombon valamiért még mindig nem mutatkoznak azok a bizonyos repedések. Na mindegy, majd a harmadik pletyóra...!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk