Csak asszisztált a köztévé ahhoz, hogy Volner János lekurvázza azokat a politikusokat, akik le szeretnék győzni a Fideszt

  • narancs.hu
  • 2019. február 11.

Fekete Lyuk

Összefogva, ugyebár.

Kedélyes, simogatós interjút készített a köztévé a Mi Hazánk parlamenti képviselőjével, Volner Jánossal.

false

Az interjúban, ami akkora ősztűz alá vette Volnert, mintha egy kormányzati tényező volna (azaz inkább csak kímélték), több pr-jellegű kérdés is elhangzott, de a legerősebb rész mégiscsak az volt, amikor Volner elég egyértelműen lekurvázta az ellenzék azon részét, akik leszeretnék váltani a Fideszt. Így:

„Volner János: Elvtelen alkuk egész sora köttetett a Jobbik és a baloldal között. Egy elvtelen összefogás jött létre. És most elnézést kérek a kifejezésért, de aki a pénzért bárkivel összefekszik, azt a magyar emberek úgy hívják, hogy prostituált. Szábdékosan nem használok erősebb kifejezést.

Műsorvezető: Megköszönöm!

Volner János: A magyar politikai élet prostituáltja jelenleg azok, akik a saját elveiket félretéve a pénzért és a hatalomért egymással összefogva próbálnak különböző kormányzati szerepbe kerülni, vagy különböző települések élére kerülni. (...) Azok pedig őket futtatják, úgy hívják, hogy balliberális sajtó.”

A közmédia munkatársának szava se volt arra, hogy lekurvázták az ellenzéki paletta jelentős részét. Ehelyett megkérdezte:

„Képviselő úr, hogy állnak a vidéki hálózat kiépítésével?”

Volner János

A tavaly ősszel bejegyzett Mi Hazánk Mozgalom társadalmi támogatottsága folyamatosan nő, immár átlépte a 3 százalékos határt is. Tömegesen fordulnak a párt felé a Jobbik baloldallal történő...

Neked ajánljuk