Bayer Zsolt szerint Bereményi Géza egy alkoholista vén fasznak tűnik

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 10., 13:23
kommentek
11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Kossuth-díjas írónak azért ment neki a kormánypárti újságíró, mert az lehülyézte Szakács Árpádot.

Bereményi Géza egy múlt pénteki interjúban nevezte „szemlátomást nagyon hülye embernek” Szakács Árpádot, a Magyar Idők kultúrharcosát. Erre Gajdics Ottó, a kormánypárti lap főszerkesztője megrendült cikkben reagált, és lehülyézte az interjút készítő újságírót.

Bereményi Géza a kormány kultúrharcosáról: „Szemlátomást egy nagyon hülye ember"

Az író nem bosszantja fel magát a híreken, inkább csak röhög rajtuk. Interjút adott a 24.hu-nak Bereményi Géza, aki beszélt az elmúlt hónapokban elharapódzó kultúrharcról is. „Tegnap futottam össze egy járókelővel, aki megállított azzal, hogy azt olvasta rólam a sajtóban, én vagyok a mostani rendszer kedvence.

Most pedig Bayer Zsolt is beszállt a vitába, és a blogján ment neki a Kossuth-díjas írónak, dalszövegírónak.

Bayernek az alábbiakat sikerült Bereményi Gézára zúdítania: „Talán annyit érdemes mégis megjegyezni, hogy Bereményi Géza valóban élő klasszikus, és ezt senki nem veheti el tőle, még ő saját maga sem, a beszari, megfelelési kényszeres, segghülye nyilatkozatával sem. Annak ellenére marad élő klasszikus és zseniális író-költő, hogy láttam a fényképét. Egy alkoholista vén fasznak tűnik rajta.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 10., 13:23
kommentek
11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 11
    naki
    2018. szeptember 11., kedd 10:51
    "Annak ellenére marad élő klasszikus és zseniális író-költő, hogy láttam a fényképét." Ezt a mondatot tanítani kéne elrettentő példának, baszki. Némi képzavarral: az egyetlen biztos pont a mondatban a vessző. A vessző előtti rész nincs tartalmi összefüggésben a vessző utánival. Bayerkám, a magyar nyelv nem lesz Fidesz-gyarmat.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk