Böjte Csaba szerint a gyermektelen férfi önző torzó, Stumpf András szerint a gyermektelen Böjte a feminista messiás

szerző
- palosm -
publikálva
2018. máj. 11., 17:02
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Magyar pornográfia.

Böjte Csaba ferences szerzetes (​saját közlése szerint Heti Válasz-olvasó)​ is beszállt a családpolitikai mozgósításba egy-két keresetlen szóval.

„Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy”, mondotta például. Aki gyermektelen, az „bangó, önző vén legény”, tette hozzá.


Ez azért kicsit erős így, jó páran fenn is akadtak rajta.

De aztán jött Stumpf András és a Heti Válasz, és kimondta azt, amit senki nem mert: Böjte a feminista messiás, hiszen nem azt mondta, amit Orbán szokott.​ Nem „a nőket, a hölgyeket” nógatta a gyerekvállalás ügyével, hanem felvetette a férfiak felelősségét​, és​ ezzel mindjárt fel is rúgta az orbáni egyoldalúságot​ a forradalmár szerzetes.​

​Nem tudjuk, hová tart mindez, de az biztos, hogy szépen alakul​ a „​​társadalmi vita”​ a demográfiai ​súlypontú ​kormányzásról.

szerző
- palosm -
publikálva
2018. máj. 11., 17:02
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
vita
népesedés
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  szegedi789
  2018. május 11., péntek 19:23
  A Szolgálófiú meséje...

  (Egyébként innen gratulálok, hogy libri csoport Atwood mellett ugyanúgy kiad "csabaatyát". Bár nem tudom , mennyi belőle a valódi fószer, és mennnyi a ker. kultusz... Kassai lovasíjász és Kurt Vonnegut egy kiadónál szerepeltetése, az meg. Megjósolhatatlan volt. És felfoghatatlan... Mi van ezzel a szaharos világgal?????????)
 2. 1
  idelle
  2018. május 11., péntek 18:41
  annak idején - jó régen volt, még Böjte Csaba sem képzelte magát majdnemIstennek - készült egy interjú Dargay Attilával. ebben Dargay elmondta, hogy azért nem akart/azért nem született gyereke, mert attól félt, hogy nem olyan lesz, mint amilyennek elképzeli.

  azt a torzó áldóját, nem? Csaba...

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk