Dúró Dóra ledarált egy mesekönyvet, mert szerinte meseország nem az aberráltaké

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 25.

Fekete Lyuk

Pártja nem tűri, hogy a gyerekeket kitegyék a "homoszexuális propagandának". Csakhogy a politikus performansza szerint ezzel az időseket, a fogyatékkal élőket, a romákat is mind aberráltaknak nyilvánította, akik a nem heteroszexuálisokkal együtt nem részei a magyar kultúrának.

"Nem tűri a Mi Hazánk, hogy a gyerekeket kitegyék a homoszexuális propagandának már azzal is, hogy a mesekönyvekbe csempészik be az abnormális életformát, ami így hazugság, hiszen a magyar kultúrának nem részei a homoszexuális királyfik. Mai sajtótájékoztatómon megsemmisítettem a homoszexualizmus propagandakönyvét, ami a gyerekek egészséges fejlődése és a magyar kultúra elleni támadás is" – dicsekedett tettével Facebook oldalán Dúró Dóra. Hozzátette, "a Mi Hazánk szerint a magyar családokra kell építeni a nemzet jövőjét" – eszerint mint az sejthető, a politikus nem tekinti magyar családoknak a nem heteroszexuális kapcsolaton alapuló családokat, a szivárványcsaládokat.

“Nem lehet normálisnak beállítani azt, ami valójában nem az” – közölte Dúró.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa a nemrég megjelent Meseország mindenkié című kötetet tépte darabokra és egy iratmegsemmisítő segítségével darálta le, amelyben ismert mesék átiratai szerepelnek. Hősei olyan szereplők, akik a mai magyar társadalmi normák szempontjából marginalizált helyzetben vannak, így került az antológiába meleg Hamupipőke, háromfülű nyúl, sárkányölő pincérlány, roma Pöttöm Panna, mélyszegénységből, vagy bántalmazó családból érkező és örökbefogadott gyerekhősök, illetve más, a normától eltérő szereplők.

A politikus mit sem törődve a könyv sokszínű tartalmával, az abban megjelenő LMBTQ szereplők miatt az egész könyvet „a homoszexualizmus propagandájának” tekinti.

Dúró Dóra szerint performansza alapján aberráltak az idősek, a fogyatékkal élők, a romák, és persze a nem heteroszexuálisok is, ők mind nem részei a magyar kultúrának.

Meseország nem az aberráltaké!

Meseország nem az aberráltaké! - a Mi Hazánk elnökhelyettese megsemmisíti a homoszexuális propagandakiadványt Tartja: Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési ké...

Figyelmébe ajánljuk