Dustin Hoffman a testét ajánlgatja, Spacey kezelésre vonul

  • narancs.hu
  • 2017. november 2.

Fekete Lyuk

Voltál már negyven feletti férfival? – kérdezte a negyven feletti Hoffman a munkamegbeszélésen.
false

A Varietynek nyilatkozva Wendy Riss Gatsiounis tévéproducer fölelevenítette, hogy mi történt, amikor 1991-ben, huszonéves, kezdő drámaíróként Dustin Hoffman érdeklődést mutatott a színdarabja iránt. Riss Gatsiounis szerint az első munkamegbeszélésen még szakmai kérdések is elhangzottak („csak” Hoffman munkatársa, az Aranyoskám forgatókönyvírója kérdezett illetlenségeket), a második találkozón azonban Riss Gatsiounis elmondása szerint Hoffmant már cseppet sem érdekelte a tervezett filmes projekt, az ötvenes évei elején járó, kétszeres Oscar-díjas színész a következő kérdéssel indított:

„Voltál már negyven feletti férfivel?”

Majd így folytatta:

„Egy teljesen új testet fedezhetsz fel.”

Ezt követően a színész kijelentette, hogy egy közeli hotelben van dolga, mert ruhát kell vásárolnia, és arról kezdte győzködni a nőt, hogy tartson vele. Az Aranyoskám forgatókönyvírója, aki ismét jelen volt, szintén erre biztatta a kezdő drámaírót.

Riss Gatsiounis nem ment el ruhát vásárolni a közeli hotelbe Hoffmannal – a filmtervét rögtön el is utasították.

Mindeközben az ugyancsak szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey kezelésre vonul – tudta meg a Variety. És ezzel még nincs vége: a Warner Bros. megszakította kapcsolatát a hollywoodi blockbusterek biztos kezű beszállítójával, Brett Ratnerrel, akit szintén többrendbeli zaklatással vádolnak. Ratnerrel a hazai bulvár is foglalkozott egy ideig, hazánkban forgatott szuperprodukciójában, a Herkulesben ugyanis Palvin Barbara is kapott egy kis szerepet.

Figyelmébe ajánljuk