Riogat a Fidesz: a migránsok eltartása és a bevándorláspárti ellenzék pénzügyileg is veszélybe sodorná az országot

  • narancs.hu
  • 2018. március 10.

Fekete Lyuk

Ez lett a választási propagandaduma.

A migránsok eltartása és a bevándorláspárti ellenzék pénzügyileg is veszélybe sodorná Magyarországot – mondta Bóna Zoltán fideszes országgyűlési képviselő szombaton a közmédiának.

Előzőleg már Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár is arról beszélt, hogy ha Magyarország bevándorlóországgá válik, a magyar emberekkel fogják megfizettetni a bevándorlás árát. Maga is 9 millió forint/menekülttel riogatott.

Ahogy pénteken már Orbán Viktor is ezt a sületlenséget hangoztatta.

Már tényleg csak azoknak a szavazataira hajtanak, akik juszt sem akarnak gondolkodni soha az életben

Orbán, az együgyű: Lázár János bécsi videója pontos képet rajzol az ottani állapotokról... Orbán Viktor pénteken felavatta a 8-as út várpalotai elkerülő szakaszát, a leendő M8-M4 autópályák majdani részét.

Bóna Zoltán elmondta, ha „Soros emberei” kerülnének hatalomra, akkor Magyarországra is megkezdődne a migránsok betelepítése, ami hatalmas veszélyt jelentene a magyar gazdaságra és a magyar emberekre. Veszélybe sodorná az elmúlt időszak vívmányait, gazdaság- és infrastruktúrafejlesztésre, családtámogatásra, valamint az egészségügyi és a szociális háló bővítésére is kevesebb jutna.

A „Soros-terv” és a brüsszeli elképzelések alapján mintegy 10 ezer migráns betelepítése kezdődne meg, ami migránsonként 9 millió forintos költséggel számolva összességében 100 milliárd forinttal terhelné meg Magyarország költségvetését, és ez az összeg napról napra, évről évre nőne – mondta a Fidesz képviselője, negatív európai példaként említve, hogy Svédországban az önkormányzatok adóemelésre készülnek, mert ebből a bevételből fedeznék a migránsok ellátását.

Figyelmébe ajánljuk