Gulyás Gergely szilveszteri nagyinterjúban adta meg a kampány alaphangját: SOROS!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 31., 21:18
kommentek
41
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kemény év lesz.

Szilveszteri nagyinterjút adott Gulyás Gergely az ATV-nek. Ebben Gulyás jó érzékkel üti meg az alaphangot a jövő évre – ha esetleg bárkinek kétségei lettek volna azzal kapcsolatban, hogy mi várható 2018-ban a Fidesztől.

„Tekintettel arra, hogy a mostani beszélgetésünk során is a sokadik kérdést teszi fel Soros Györggyel kapcsolatosan, ezért logikus következtetés, hogy az amerikai milliárdos a kampányban is jelen lesz. Itt nem csupán arról van szó, hogy Soros György szimbolikus alakja a bevándorlást támogató politikának, hanem arról, hogy ő effektív lobbitevékenységet fejt ki Magyarország ellen. Maffiaállamnak nevezte Magyarországot. Mind az európai döntéshozatalban, a Bizottság és az Európai Parlament szintjén, mind az egyes tagállamoknál, mind az általa uralt sajtóban és az általa támogatott civil szervezeteknél nagyon komoly nyomást gyakorol a migráció támogatása és Magyarország lejáratása érdekében. Ezt mi a kampányban sem fogjuk elhallgatni.

Azt mondta Orván Viktor miniszterelnök egy tavalyi, decemberi interjúban, hogy 2017 Soros, illetve a Soros-szervezetek kiszorításának az éve lesz. Ön szerint sikerült?

– Ez egy hosszabb küzdelem, időarányosan jól állunk.

Nem sikerült?

– Még nem fejeződött be.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 31., 21:18
kommentek
41
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Gulyás Gergely
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  tiszapolgári
  2018. január 01., hétfő 09:39
  „Ez egy hosszabb küzdelem, időarányosan jól állunk”

  Soha nem gondoltam volna, hogy az idő ilyen fontos tényező.

  Kossuth: – Hogy állunk a tavaszi hadjárattal, tábornok úr? Sikerül időre befejezni?
  Damjanich: – Ma április 30. van, még egy teljes hónap hátra van a tavaszból, időarányosan jól állunk.

 2. 2
  galambocskám
  2018. január 01., hétfő 10:13
  Erről jut eszembe, a Kurz kijelentette hogy a teréz apa alapítványának el kell húznia Ausztriából és erre egy hónapja van. Még régebben jelentette ki. Az ember arra gyanakszik hogy teréz apa a hárfázás és gobelinhímzés mellett az osztrák választásba is béavatkozott informális módon, hadainak mozgósításával.

  ""Az igazság Sebastian Kurzról" elnevezésű Facebook-csoportban nagyrészt kamu profilokon keresztül azt sulykolták, hogy Kurz a milliárdos Soros György kétes politikai hálózatának tagja."

  A mondat az Indexből való amely tudtommal nem jobboldali, inkább ellenzéki.

  Három darab kérdés adódik. Hogyhogy sorosnak politikai hálózata van, erről itten Magyarországon nem tudunk, miért lehet vád s a lejáratás eszköze hogy valaki a soros (nem létező) politikai hálózatának a tagja és miért nevezi az Index a soros (nem létező) politikai hálózatát kétesnek?

  Szórakozottság? Már megint nem figyeltünk oda és leírtuk az igazat?

  Ejnye!

  https://index.hu/kulfold/2017/10/01/durva_botrany_antiszemita_kampanyt_inditottak_az_osztrak_szocdemek_ellenfeluk_ellen/

  Pótkérdés:

  "Hatalmas botrány tört ki Ausztriában, ahol két hét múlva választásokat tartanak. Augusztusban antiszemita kampány indult a közösségi médiában az Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke, a fiatal Sebastian Kurz külügyminiszter ellen."

  Kiderül hogy a Kurz elleni kampány antiszemita volt. Is. Egyrészt a soros kétes politikai hálózatának a tagja másrészt antiszemita. Egyszerre. Namármost, az itthoni ellenzéktől viszont úgy vagyunk értesülve hogy aki nem szereti a sorost az antiszemita okokból nem szereti. Más indok erre nincs és nem lehet. Mármint idehaza.

  Ausztriában azonban az Index szerint lehet.

 3. 3
  tiszapolgári
  2018. január 01., hétfő 10:31
  Békegalamb nem szarozik, csattanós választ ad a saját kérdéseire.
 4. 4
  galambocskám
  2018. január 01., hétfő 10:39
  Milyen sok betű... Nem könnyű az élet, mi krumplibogaram?
 5. 5
  harcolj
  2018. január 01., hétfő 10:41
  2018.január 1. Csoda történt Magyarországon. Miniszterelnökünk ma reggel felébredt, és nyújtózkodás közben hirtelen huss!.... egy galamb repült ki a hátsójából. -Mi ez ha nem égi jel?-gondolta mosolyogva. -Én vagyok a kiválasztott!
 6. 6
  harcolj
  2018. január 01., hétfő 10:47
  Természetesen galamb is nagyon boldog volt. Vidáman suhant a levegőben, szárnyai barnán csillogtak a reggeli szélben, majd vidáman landolt a fidesz-székház padlásán. Már várt rá a bekapcsolt számítógép. Elő voltak készitve az aznapi linkek, így gyorsan nekilátott a trollkodásnak...
 7. 7
  harcolj
  2018. január 01., hétfő 10:54
  Galamb szárnyai siklottak a billentyűkön és arra gondolt , hogy nemsokára itt vannak a választások, és már csak 34557782828 trollkommentet kell bepötyögnie és aztán ,,,, igen aztán győzelem esetén.... megígérték. Igen akkor végre visszavonulhat a tomporfalvai idősotthon számára fenntartott dúcába. Az lesz csak a szép, attól kezdve csak a tudománynak élhet. POLITIKAI TOMPOROLÓGIA... Kimondani is szép !- csettintett nagyot a csőrével.
 8. 8
  galambocskám
  2018. január 01., hétfő 12:02
  Azért egész sokáig terjesztettem itt a mételyt.
 9. 9
  galambocskám
  2018. január 01., hétfő 12:04
  Akarom mondani egy másik cikk alatt. Itten a métely még jól tartja magát.
 10. 10
  galambocskám
  2018. január 01., hétfő 12:18
  Ha viszont nem a Kurz antiszemita, ellenkezőleg, a lejáratására indult kampányra vonatkozik az antieszemita jelző akkor a dolog érdekes fordultatot vesz.

  "A mocskos kampányt augusztusban indították el, de az osztrák szociáldemokraták már augusztus 17-én felmondtak a kampánygurunak, akit Izraelben néhány napra pénzmosás gyanújával vettek őrizetbe. Innentől már az SPÖ nem fizetett a tanácsadónak és embereit is leváltották. Az oldal azonban megmaradt, és annak hangvétele egyre durvábbá vált.

  Christian Kern kancellár, az osztrák szocdemek vezetője azt mondta: a párt semmilyen megbízást nem adott erre a kampányra, és mélységesen elítéli az ilyen politikai eszközöket:

  a leghatározottabban elítélem azt a fajta propagandát, ami itt zajlott, már csak azért is, mert személyesen szoros kapcsolatot ápolok Soros Györggyel."


Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk