Orbán egykori óvodájában haknizott

  • narancs.hu
  • 2022. november 13.

Fekete Lyuk

"Oviünnep" alkalmából a miniszterelnök visszatért Alcsútdobozra.

Orbán Viktor 53 év után ellátogatott az alcsútdobozi Háromhárs óvodába, ahova annak idején járt. A látogatásról részletes kép- és videódokumentáció szerepel a miniszterelnök Facebook-oldalán, úgy tűnik, hogy nagyon kiemelkedő eseményként tervezték kezelni az alkalmat, aminek az apropója az intézmény fennállásának 140. évfordulója, ezért szerepel több képen is az "oviünnep" felirat.

"Az marad utánunk, amilyenek a gyerekeink lesznek, és amivé gyerekeink teszik az országot - mondta Orbán, aki egyúttal megköszönte azoknak a munkáját, akik nap mint nap foglalkoznak a gyerekekkel. 

Vélhetően a miniszterelnök ezzel a gesztussal próbálja elvenni az élét annak, hogy a pedagógusok (és óvodapedagógusok is) hónapok óta tüntetéssel és polgári engedetlenséggel tiltakoznak többek között az alacsony bérek miatt. 

(Címlapképünk forrása: Orbán Viktor Facebook)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk