Soros György nyilván elmondta Rogán Antalnak, hogy ő támogatja a szombati kormányellenes tüntetést

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 09:30
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

És az is kiderült, hogy a Soros-hálózat a szervező.

Mivel a kormánytagok sohasem hazudnak, nincs migráns- és Soros György-fóbiájuk sem, ezért érdemes odafigyelni Rogán Antal propagandaminiszter állításaira a szombati Magyar Időkben. A politikus ugyanis egy alapos kutatás és számos hiteles, megkérdőjelezhetetlen információ után – vagy azután, hogy személyesen megkérdezte Soros Györgyöt – arra a következtetésre jutott, hogy

„A mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli, és a céljuk csak annyiban változott, hogy ha már megbuktatni nem sikerült, legalább meg kell gyengíteni azt a kormányt, amelyik következetesen küzd a bevándorlás ellen”.

Vagyis: ebben az országban továbbra sem lehetnek elégedetlen polgárok, így a Fideszt és Orbán Viktort elutasító választók, egy jobb országot akaró demonstrálók sincsenek, itt csak Soros György és emberei léteznek, akik Rogán szerint továbbra is nyíltan és agresszíven beleavatkoznak a magyar belügyekbe.

A miniszter az elmúlt napokban látható kormánypropagandához képest – amely erőszakhullámot, kukaborogatást, véres összeütközéseket vizionált Budapest utcáira – egy fokkal visszavett, amikor a tüntetésről még azt is elmondta, hogy úgy látja: „Ha békés keretek között marad, akkor mindez része egy demokratikus országban a vitakultúrának.”

Gyomorforgató hazugságok, uszítás és lejáratás – Ilyen, amikor a Fidesz megijed

Riadó, I. Viktor ellen tüntetni mer a nép! Nehéz megjósolni, mi lesz a szombati tüntetésből, az biztos: a megmozdulásra nagyon sokan visszajeleztek a Facebookon, az Opera előtt olyan tömeg jöhet össze, amelyet már nem tud figyelmen kívül hagyni a Fidesz. A kormánypárt is látja ezt, ezért beindították a propagandasajtót, amely egészen elképesztő hazugság- és ferdítéscunamit zúdít az olvasóikra.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 09:30
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  tiszapolgári
  2018. április 14., szombat 13:42
  Ennek a kis görénynek megint kezd kinyílni a csipája. Jobb volt a világ, amikor kussolt.
 2. 2
  naki
  2018. április 16., hétfő 16:27
  Idáig rejtegette, bújtatta, most elővonta a gatyakorcából Orbánc a kötvényest. Vagy engedélyt adott neki kikandikálni, vagy megparancsolta neki. Mivel azonban valamirevaló gondolata még nem volt, amióta ismerni lehet, érdektelen, mit köhög ez a Fideath-bolha.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk